Uutiset

Julkisuuslakko kesti 11 päivää - Maisa Torppa palaa taas julkisuuteen!

13.09.2017 14:28

Tosi-tv-ohjelmista ja rallikuski Jari-Matti Latvalan puolisona tunnettu Maisa Torppa ilmoitti 2. syyskuuta sosiaalisessa mediassa vetäytyvänsä julkisuudesta. Maisa kirjoitti tuolloin Instagramissa, että aikoo jatkossa keskittyä elämään yksityishenkilönä.

LUE: Raskausväitteillä julkkismiehiä vedättäneen Maisa Torpan radikaali päätös: Lopetan julkisen urani - mukana silti vielä tv-ohjelmassa!

- Täysin loppuun kulutettuna ja henkisesti lyötynä mä lopetan tämän päivityksen myötä julkisen urani. Mun elämä jatkuu yksityisenä henkilönä perheen ja ystävien parissa. Mun olo tämän päätöksen jälkeen on kevyempi ja helpottuneempi, kuin koskaan. Elämästä lähti iso mörkö! Eniten haluan kiittää maailman ihanimpia faneja, olette tuoneet mulle niin paljon iloa! Valoisampaa ja yksityisempää tulevaisuutta kohti, Maisa kirjoitti 11 päivää sitten.

Tänään keskiviikkona Maisa kuitenkin palaa julkisuuteen. Maisa on vieraana Iltalehden ILTV:n suositussa, toimittaja Susanna Päivärinnan luotsaamassa Sensuroimaton Päivärinta -ohjelmassa. Lehti tiedotti asiasta aiemmin keskiviikkona.

"Maisa Torppa on ollut tuttu näky viihdejulkaisuissa, seksikkäissä ja vähäpukeisissa kuvissa, sekä monenlaisissa, myös vähemmän mairittelevissa otsikoissa. Viime viikolla Torppa ilmoitti, että mitta on tullut julkisuuden kanssa täyteen. Onko tänään viimeinen kerta, kun Torppa esiintyy julkisuudessa? Ja millainen ihminen otsikoiden taakse oikein kätkeytyy? Torppa puhuu tänään julkisuuden raadollisuudesta.", Iltalehti uutisoi verkkosivuillaan. 

Jos Maisa halusi päästä eroon lehtien sivuilta, päätös lähteä mukaan ILTV:n jopa satojatuhansia katsojia keräävään netti-tv-ohjelmaan ei ole oikein linjassa kyseisen tavoitteen kanssa.

LUE MYÖS: Maisa Torppa vetäytyy parisuhdejulkisuudesta tavalliseen arkeen: Somen mukaan ollaan oltu kriisissä ja eroamassa!

Maisa Torppa siis nähdään ainakin toisen iltapäivälehden otsikoissa jo tällä viikolla, vaikka Maisan julkisuudesta vetäytyminen tapahtui vain 11 päivää sitten. Nähtäväksi jää, mitä Maisan julkiselle uralle tapahtuu ILTV-vierailun jälkeen.

Joka tapauksessa Maisa nähdään lähitulevaisuudessa myös perinteisen television puolella, sillä hän kuvasi menneenä kesänä TV5-kanavalle Tuuri-ohjelmaa yhdessä Riitta Väisäsen ja Teuvo Lomanin kanssa.

LUE MYÖS: Maisa Torppa vedätti kolmea julkkismiestä: vaati rahaa raskausväitteellä ja väärennetyllä lääkärintodistuksella! 

Teksti:Mika Seppänen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!