fbq
Uutiset
09.09.2015 12:48
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Juhani Tamminen räväytti värikkäässä pikkutakissa tanssistudion avajaisissa!
Juhani Tamminen räväytti värikkäässä pikkutakissa tanssistudion avajaisissa!
Uutiset
09.09.2015 12:48
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Jääkiekkolegenda Juhani Tamminen saapui eilen tiistaina Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta tutun päätuomarin Jukka Haapalaisen ja tämän vaimon Sirpa Suutari-Jääskön Helsingin Ruoholahdessa sijaitsevan tanssistudion avajaisiin punaisessa pikkutakissa.

– Nämä värikkäät vaatteet ovat osa brändiäni. Yöllä vedän sitten eri vermeet päälle, kun kömmin vaimon viereen, Tami naurahti Seiskalle.

 

 

Juhanin vaimo Mari ei päätä miehensä pukeutumisesta.

– Vaimo päättää meille ihan eri asioista, vitsikkäällä tuulella ollut Juhani totesi.

Juhani on ollut yhdessä vaimonsa kanssa jo 51 vuotta. Loppuvuodesta pariskunta suuntaa golf-lomalle auringon lämpöön.

– Viime vuonna olimme Dubaissa. Oleellista on, että paistaa aurinko ja pääsemme viheriölle. Teemme töitä sen verran, että meillä on varaa asua viiden tähden hotelleissa. Emme yövy missään havumajassa, vaan haluamme, että kaikki on lennosta lähtien viimeisen päälle, kun lähdemme reissuun.

Juhanilla on edessään työntäyteinen syksy ennen reissua. Työpäivät eivät tunnu hänestä raskailta, sillä hän nauttii siitä, mitä tekee.

– Kannustan kaikki löytämään sellaisen duunin, mikä aidosti kiinnostaa. Silloin duuni ei tunnu duunilta. Itse olen kulkenut sitä polkua. Olen tykännyt pelaamisesta, valmentamista ja koulutuskeikoista, mitä teen tänä päivänä.