Juhani Palmu

Juhani Palmu rahapulassa: Tauluni huutokaupattiin pilkkahinnalla!

Uutiset | 08.10.2020 09:29

Seiska kertoi viikko sitten, että taidemaalari Juhani Palmun, 76, ja hänen vaimonsa Leila Palmun, 54, koti on myyty eikä heidän vuokrasopimustaan jatketa. Ikävän tilanteen vuoksi pariskunta joutuikin myymään omaisuuttaan huutokaupalla viime viikonloppuna.

Alahärmässä sijaitsevan Juhani Palmu Gallerian pihapiiriin Knuuttilanraitille oli saapunut paikalle paljon uteliaita seuraamaan huutokauppaa. Myyjien iloksi moni oli paikalla myös todellisissa ostoaikeissa. Lauantain ja sunnuntain aikana huutokaupassa kävi arviolta lähes kolmesataa ihmistä.

Paikalla olivat itseoikeutetusti myös myyjät, Juhani ja Leila.

Juhani ja Leila Palmu hankkiutuvat eroon tavarapaljoudestaan.
Juhani ja Leila Palmu hankkiutuvat eroon tavarapaljoudestaan.

Lue myös: Juhani Palmun järkytys! Taiteilijaa uhkaa häätö kodistaan!

Maalauksilla on pohjahinta

Pihalla esitellään upeita vanhoja kaapistoja ja muita monta sataa vuotta vanhoja huonekaluja. Pelkkiä messinkisiä kynttilänjalkoja on tarjolla yli kaksisataa. Yksi niistä vaihtaa omistajaa 50 eurolla, eräs antiikkinen pöytä taas 40 eurolla. Juhanin 2 000 euron galleriahintainen sekatekniikalla tehty teos huudetaan 900 eurolla.

Lue myös: Omaisuus huutokaupataan! Häätöuhan alle joutuneen Juhani Palmun järkyttynyt Leila-vaimo: Ahneus tuntuu voittavan!

Aviopari hyväksyi jokaisen huutokaupassa esitetyn tarjouksen itse. Vaikka rahalle onkin tarvetta, niin Leila sanoo, että kaikkia tarjouksia he eivät kuitenkaan hyväksy.

– Kaikilla tavaroilla on kuitenkin tarinansa. Eilen kieltäydyin myymästä muutamaa Juhanin maalausta, ei niitä kuitenkaan ihan millä hinnalla tahansa myydä. Kyllä niillä on pohjahinta.

Huutokauppa jatkuu sunnuntaina 11.10 klo 12 Alahärmässä, Juhani Palmun gallerian pihapiirissä. Myynnissä on useita Juhani Palmun tauluja.

Lue lisää ja katso kuvat Palmujen huutokaupasta Seiska Klubista!

Teksti:Kirsi Pöllänen
Kuvat:Atte Kajova
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!