Joulurauha uhattuna! Matkustajien pinna paloi Sara Siepistä ja Roope Salmisesta Helsinki-Vantaan lentokentällä – ”Nyt hei ihan oikeesti…”

Uutiset | 17.12.2017 10:10

Helsinki-Vantaan lentokentällä huokailtiin syvään viime viikon lauantaina (09.12.), kun jono bisnesluokan VIP-loungeen ei liikkunut lainkaan. Seiskaan yhteyttä ottaneen vinkkaajan mukaan syyllisiksi paikallaan seisoskeluun paljastui kaksi tuttua kasvoa.

– Yleensä sinne lounge-tiloihin vain kävellään sisään, kun virkailija vinguttaa kanta-asiakaskorttia ja siinä se. Mutta tällä kaksikolla kesti ja kesti, ärsyyntynyt lentomatkustaja aloittaa kertomuksensa.

– Seisoin siinä heidän takanaan ja huomasin, että jaahas, hehän ovatkin Sara Sieppi ja Roope Salminen.

Pariskunnan takana vuoroaan odotellut matkustaja kertoo kuulleensa selvästi virkailijan huomauttaneen Roopelle, että tämän kanta-asiakaskortti on vanhentunut ja ettei sellaisella ole maksutta asiaa VIP-alueelle.

– Roopen kortti oli vanhentunut jo viime kesänä, mutta siitä huolimatta hän yritti pyrkiä sillä sisään, Seiskan silminnäkijä ihmettelee.

Roopen ja Saran hidastelu koetteleivat muiden matkustajien hermoja Helsinki-Vantaan lentoasemalla.
Roopen ja Saran hidastelu koetteleivat muiden matkustajien hermoja Helsinki-Vantaan lentoasemalla.

 

– Ajattelin, että nyt hei ihan oikeesti… Ainakin omassa kanta-asiakaskortissani lukee selvästi, mikä on sen vanhentumispäivämäärä. Ja silti Roope yritti päästä omallaan sisään ja me muut jouduimme odottelemaan.

– Sitten kuulin virkailijan ehdottavan, että Roope ja Sara voisivat vaihtoehtoisesti maksaa pääsymaksun loungeen.

Ilmeisesti summa oli kuitenkin liian suuri, sillä silminnäkijän mukaan julkkispariskunta katseli toisiaan huolestuneen näköisinä ja luikki lopulta ”nolon näköisenä” pois.

Vahinko oli kuitenkin ehtinyt jo tapahtua. Moinen hidastelu ihmetytti ja ärsytti jonottamaan joutuneita matkustajia.

– Kuulin ihmisten huokailevan moneen kertaan, että miksei jono vedä, terminaalista harmitellaan.

Sara ja Roope olivat mitä ilmeisimmin matkalla Budapestiin, sillä kumpikin on postaillut myöhemmin kuvia Unkarin pääkaupungista.

 

?

Henkilön Sara Sieppi (@sarasieppi) jakama julkaisu

 

huomenta

Henkilön Roope Salminen (@roopesalminen) jakama julkaisu

 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!