fbq
Uutiset
02.10.2017 11:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram/sarachafak
Sara Chafak
Joukkoampuminen Las Vegasissa - Sara Chafak ja Tuomas-rakas turvassa hotellihuoneessa: Meillä on kaikki hyvin!
Uutiset
02.10.2017 11:01
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan toimitus & Instagram/sarachafak

Vuoden 2012 Miss Suomi Sara Chafak ja hänen avopuolisonsa Tuomas Varesvuo ovat monien suomalaisjulkkisten tavoin Las Vegasissa, missä tapahtuneessa joukkoampumisessa on kuollut ainakin kaksikymmentä ihmistä ja loukkaantunut yli sata, poliisi vahvistaa.

Las Vegasin poliisin mukaan ammuskelu alkoi Las Vegas Stripillä sijaitsevalla Mandalay Bay -kasinohotellilla aamulla puoli yhdeksän aikaan Suomen aikaa. Viranomaisten tietojen mukaan kaksi on kuollut ja yli kaksikymmentä loukkaantunut.

Joukkoampuminen Las Vegasissa - useita suomalaisjulkkiksia paikan päällä! "Yläpuolella hälytysajoneuvot huutaa!"

Ex-missi Sara Chafak ja hänen avopuolisonsa Tuomas Varesvuo ovat monien suomalaisjulkkisten tavoin Unibetin järjestämällä pokerimatkalla Las Vegasissa.

− Meillä on kaikki hyvin. En halua kommentoida asiaa sen enempää, Seiskan tavoittama Sara tyytyi sanomaan.

Hän julkaisi Instagramin Insta Storiesissa ja Snapchatissa videoita, jossa hän seuraa joukkoampumiseen liittyvää uutisointia hotellihuoneensa sängyllä.

Sara Chafak

PÄIVITETTY 2.10. klo 11.51: Kuolonuhrien määrä on noussut kahteenkymmeneen. Alun perin poliisi kertoi joukkoampumisen vaatineen kaksi kuolonurhia. Loukkaantuneiden määrä on noussut hieman yli kahdestakymmenestä yli sataan.