fbq
Uutiset
02.10.2020 13:19
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram
Martina Aitolehti

Jösses! Martina Aitolehti poseeraa alasti Lapin-lomallaan - tässä sensuellissa nakukuvassa on huimasti nähtävää!

Uutiset
02.10.2020 13:19
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan toimitus, Instagram

Hyvinvointiyrittäjä Martina Aitolehti, 38, matkusti tällä viikolla Leville. Martina on viikon aikana julkaissut monta kuvapäivitystä reissultaan Instagramissa.

Kuvien perusteella kohukaunotar on nauttinut Levin luonnosta täysin rinnoin. 

Lue myös: Huhhuh, miten seksikäs aamukuva! Martina Aitolehti kiemurtelee vähäpukeisena sängyssä - ottiko mystinen miljonääriherra B tämän eroottisen otoksen? 

Martina julkaisi eilen torstaina sensuellin kuvan uintituokiostaan. Kuvassa alaston Martina on pulahtanut järveen, ja hän peittää paljaat rintansa kädellään. 

Ennen kun kysytte - kyllä, vesi oli kylmää!, Martina kirjoitti julkaisuun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on

Tunteikas kirjoitus

Martina on viime päivinä avautunut Instagramissaan siitä, miten Levi on hänelle tärkeä paikka. Martina vertailee tekstissään nykyistä elämäntilannettaan menneisiin aikoihin.

Lue myös: Ökyilyä Dubaissa! Tällaisessa luksuskohteessa Martina Aitolehti ja mystinen Herra B viettivät lemmenloman – kuvat!

- Viime vuonna samoihin aikoihin täällä Levillä kipuilin silloisen elämäntilanteeni kanssa. Olin tosi onneton ja jopa voimaton. Kaipasin elämääni rauhaa ja jotain mitä en edes tiennyt olevan olemassa.

- Mennyt vuosi on ollu täynnä isoja päätöksiä ja kokemuksia. Valehtelisin, jos väittäisin ettei tää kaikki olis jättänyt muhun jälkeäkään, on se. Elämä jättää jälkiä, elämisen jälkiä ja kaikista niistä olen oppinut ja tulen oppimaan. Mä kannan ne arvokkuudella ja ylpeydellä.

Martina kertoo tuntevansa itsensä vapaaksi Levin luonnossa.

- Levillä on muhun iso vaikutus ja halusin tulla kokeilemaan miltä tuntuu olla täällä kaiken kokeman jälkeen. Täällä mä voin edelleen hengittää ja purskahtaa isoon itkuun puun juurelle. Täällä mä tunnen olevani elossa. Ympyrä on sulkeutunut, rauha sekä rakkaus on nyt mun luona.

Ruotsalaismiehen otos?

Lieköhän Martinan torstaina julkaisemankin kuvan ottanut mystinen ruotsalaismiljonääri, jonka kanssa Martina on viime aikoina heilastellut? Seiska uutisoi syyskuussa, että Martina kävi äskettäin lemmenlomalla Dubaissa turkkilaistaustaisen ruotsalaismiehen kanssa, joka asuu Tukholmassa.

Martina kutsuu häntä etunimen ensimmäisen kirjaimen mukaisesti Herra B:ksi.

Nakukuvapäivityksestä ei kuitenkaan paljastu, kuka upean kuvan on Martinasta napannut.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Martina Aitolehti (@martinaaitolehtiofficial) on