Jonne Aaron hurjasteli 165 km/h poliisin tutkaan - kortti hyllylle ja tonniluokan sakot! Iskelmärokkarin kaahaushistoria on karua luettavaa

Uutiset | 28.08.2020 13:51

Laulaja Jonne Aaron, 36, on jälleen kerran joutunut hankaluuksiin poliisin kanssa liian vauhdikkaan ajotyylinsä takia. 

Sinänsä rokkarin kaahailu ei ole mikään uusi juttu, sillä laulaja on tunnettu raskaasta kaasujalastaan vuosien ajan. Leikkisästi onkin puhuttu, että hän on oman aikansa Tapani Kansa, jonka kortti on ollut myös monesti kuivumassa kaahailun seurauksena.

Lue myös: Jonne Aaronin uusi rakas on huomattavasti nuorempi, superkaunis hammashoitaja - yhteinen lemmenloma! Katso kuva!

Raskas kaasujalka

Tuorein episodi sai alkunsa tammikuun 18 päivä, jolloin poliisin tutkaan osui laulajan 35 kilometrin ylinopeus. Kolmisen viikkoa myöhemmin rokkarin auto kiihdytti vauhdin huimaan 165 kilometriin tunnissa 100 kilometrin nopeusrajoituksen alueella. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Lue myös: Kuva! Kultakurkku Jonne Aaron herätti pahennusta huoltoasemalla!

Jonnen pahaksi onneksi myös tällöin Akaassa suoritettiin poliisin toimesta liikenteenvalvontaa, ja laulajan sakkomääräykseen päätyi lause, että "teko on omiaan osoittamaan vakavaa piittaamattomuutta liikennesääntöjä kohtaan".

Kaahailusta Jonne kirjattiin jälleen ajokielto ja 38 päiväsakkoa, joista maksettavaa hänen tuloillaan kertyi rikosuhrimaksun kanssa 1104 euroa.

Poliisin vanha tuttu

Jonnen raskas kaasujalka on myös poliisin tiedossa. Herra itse onkin vuosien varrella puhunut jopa ajojahdista tai ansoista hänelle.

Niin tai näin, Jonnen ajotyyli on jo vuosia ollut samanlainen. Seiska kertoi vuonna 2018, kuinka rokkari oli törttöilyt korttinsa kuivumaan raskaan kaasujalkansa ansiosta. Tuolloin kortti lähti heinäkuun alussa Kemijärvellä, jolloin laulaja oli kaahannut 100 kilometrin nopeusrajoitusalueella 140km/h lukemat tutkaan. Tuolloin sakkoa tuli 3 770 euroa.

Lue lisää: Kahdet sakot minuutissa! Jonne Aaron kaahasi korttinsa hyllylle käsittämättömällä tavalla – 3 770 euron rangaistus!

Vuoden 2017 alussa Jonne kaasutti 2 500 euron sakot. Vuonna 2015 herralla oli myös kortti kuivumassa, mikä ei häntä hidastanut vaan samaisena vuonna kirjattiin kortitta-ajo rikosrekisteriin.

Vuonna 2014 Jonnen tiedetään saaneen ainakin kolmet ylinopeussakot. Kyseisenä vuonna hän kärähti peräkkäisinä päivinä poliisin liikennevalvonnan tutkaan. 

Lue myös: 3 770 euron sakot kaahannut Jonne Aaron on törttöillyt liikenteessä ennenkin!

Teksti:Olli Suominen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!