fbq"Joku kyseli, että miks ei oo kuulunut" - esikoisensa Anni Hautalan kanssa saanut Hovimuusikko-Ilkka avoimena vauva-arjestaan: "Vähän epävarmoin ottein" | Seiska
Katso kuva!
Anni ja Ilkka

"Joku kyseli, että miks ei oo kuulunut" - esikoisensa Anni Hautalan kanssa saanut Hovimuusikko-Ilkka avoimena vauva-arjestaan: "Vähän epävarmoin ottein"

Uutiset | 13.11.2020 12:35

Radio Suomipopin aamujuontajan Anni Hautalan ja Hovimuusikko Ilkkana tunnetun Ilkka Ihamäen poika syntyi noin kaksi viikkoa sitten. Tuoreet vanhemmat paljastivat ilouutisen Instagram-tileillään 1. marraskuuta. 

Pari on tämän jälkeen keskittynyt kiireiseen vauva-arkeen. Ilkka kertoi tuoreessa Instagram-julkaisussaan hänen seuraajiensa huomanneen miehen hiljaiselon myös radion puolella.

Lue myös: Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saivat poikavauvan: "Niin onnellisina ja kiitollisina häntä ihmetellään"

Kuvassa nähdään hymyilevä Ilkka työntämässä vauvan rattaita. Julkaisun tekstissä käy ilmi, että tuoreet vanhemmat ovat ulkoilleet pojansa kanssa ensimmäistä kertaa.

- Joku kyseli, että miks ei oo muutamaan viikkoon kuulunut mitään uutta hovimuusikko-rallia Aamulypsyssä. Noh, tässä on ollut kotirintamalla vähän kädet täynnä. Tänään päästiin ekaa kertaa yhdessä ulos! Pieni poika loikoili vaunujen lämmössä ja mä työntelin menemään rinta rottingilla, mutta vähän epävarmoin ottein! Ilkka kirjoitti.

Ensimmäinen isänpäivä

Ilkka pääsi vauvansa syntymän jälkeen viettämään ensimmäistä isänpäivää heti marraskuun alussa. Ilkan kumppani Anni julkaisi tuolloin hempeän yhteiskuvan Ilkasta ja pienokaisesta.

- Hyvää isänpäivää! Erityisesti tälle kuvan isille, joka viettää ensimmäistään, Anni kirjoitti julkaisuun.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anni Hautala (@annihautala)

Paljastivat ilouutisen suorassa lähetyksessä

Anni ja Ilkka paljastivat yllättävän raskausuutisen toukokuussa. Pari ei tuolloin ollut vielä kertonut suhteestaan julkisesti, joten suorassa radiolähetyksessä paljastettu ilouutinen tuli varmasti monelle kuuntelijalle yllätyksenä. 

Sekä Anni että Ilkka kertoivat vauva-uutisen myös Instagram-tileillään. 

Lue myös: Superyllätys: Anni Hautala ja Hovimuusikko Ilkka saavat vauvan – onnelliset yhteiskuvat!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!