Johnny McMetal ja StarBuck ovat oman aikansa gladiaattoreita: tällaista on ammattipaini - video!

Uutiset | 10.07.2014 17:30

Kymmenen vuotta ammattipainia harrastanut Johnny McMetal ja lajin elävä legenda StarBuck kohtaavat kovat haasteet Seiskan ja pikaruokaketju Snackyn Snacky Slam -tapahtumassa Helsingin Pukinmäessä 29.7.

Johnny haastaa Suomen mestaruusottelussa Lapin ikimetsien muovaavan ukkosenjumalan pojan Häijy-Heimo Ukonselän. Ukonselkä on hallitseva mestari, joten Johnnylla on edessään elämänsä koitos.

StarBuck puolestaan taistelee joukkueottelussa sadistiseksi raivopääksi kuvailtua Ricky Vendettaa vastaan.

Gladiaattorit päästivät Seiskan salilleen ja kertoivat, mistä tässä hurjassa väkivaltaviihteessä on oikein kysymys.

− Me ollaan nykypäivän gladiaattoreita enemmän kuin nyrkkeilijät, MMA-ottelijat tai kukaan muu. Tässä ei todellakaan ole mitään feikkiä, StarBuck lataa.

KATSO HURJA PAINIVIDEO!

Huikea Snacky Slam -spektaakkeli järjestetään 29.7. klo 13:00 Helsingin Pukinmäen Snackyllä. Tapahtumaan on ilmainen pääsy.

Teksti:Sami Sinokki
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

KATSO SEURAAVAKSI

Esko Kovero jakaa intohimoisen harrastuksen rakkaansa kanssa: Voi katsoa yhdessä auringonlaskun kaunista hetkeä ja fiilistellä luontoa

Katso video!

Pahamainen betonikeskittymä kätkee sisäänsä vaikuttavia nähtävyyksiä! Kimmo Vehviläinen esittelee Seiskalle Keravan – video!

Katso video!

”Vierähti siinä kyynel jos toinenkin” Muutto palautti Nina Mikkosen unohtuneet muistot: Timo ehti asua siellä kanssamme 24 päivää

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!