Skip to main content
Johanna Tukiainen poseeraa Seiskalle

Johanna Tukiaisen raittius katkesi - joi viiniä ja oksensi: Minut valtasi viha, kun näin ihmisten juovan!

Lähes vuosi sitten, tarkalleen 2. syyskuuta Johanna Tukiainen aloitti uuden elämänvaiheen ilman alkoholia. Raittius kesti 10 kuukautta, sillä viime viikonloppuna Johanna otti jo juhannuksesta kestäneen kieltäytymisestä kipuilun jälkeen lasillisen viiniä.

Saman huomasivat myös oululaisterassin muut asiakkaat, jotka ovat lähettäneet lukuisia vinkkejä Seiskalle Johannan viikonlopun baarivierailusta.

- Kyllä, myönnän että join. Otin kaksi lasia viiniä ja sen jälkeen annoin ylen – loppuillan join ainoastaan alkoholitonta viiniä jota minulla oli mukana, Johanna kertoo Seiskalle.

Johanna: Ei mikään ryyppyputki!

Johanna vakuuttaa Seiskalle, että tämä on ensimmäinen kerta, kun hän on koskenut alkoholiin kymmenen kuukauden raittiuden aikana.

- Juhannuksena minun oli vaikea vastustaa kiusausta, mutta tein sen enkä ratkennut. Enkä ratkennut nytkään. Kyseessä ei ole minkäänlainen ryyppyputki. Join viinilasilliset lauantaina, en juonut perjantaina enkä sunnuntaina. Olen nytkin täysin raitis, Johanna kertoo Seiskalle maanantaina.

Oulussa Johanna osallistui hengelliseen tapahtumaan, joka paljastuikin epäonnistuneeksi.

- Minut valtasi eräänlainen viha, kun näin ihmisten juovan. Niin monet ihmiset juovat ympärilläni muutenkin ja ajattelin hetken, että miksi minä en voi ottaa lasillista. Kyllähän minä tiedän, etten voinut ottaa, mutta pienen hetken ajattelin toisin. Minulle tuli paha olo lasillisten jälkeen, ja oksensin. Sen enempää en ole alkoholia ottanut, Johanna vannottaa.

 

 

 


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
Seiskan toimitus

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!