JOhanna Tukiaisen babyshower

Johanna Tukiainen odottaa pikkuprinsessaa syntyväksi – vauvajuhlia vietettiin siskon luona: Saatan jäädä pysyvästi Ruotsiin!

Uutiset | 29.05.2020 07:01

Kaikkien aikojen kohublondi Johanna Tukiainen, 41, on onnellisesti raskaana. Seiskan erikoishaastattelussa Johanna kertoo, että hän haluaa pienokaiselle nimen, joka on käytännöllinen useilla kielialueilla. Samalla Johanna tuli paljastaneeksi vauvansa sukupuolen. 

- Katsoin kyllä listaa suosituimmista tyttöjen nimistä, mutta en valitse nimeä suosion perusteella. Ensimmäisestä nimestä olen tehnyt jonkinlaisen päätöksen, mutta se saattaa vielä muuttua. Nimi on kansainvälinen, todella kaunis.

perhekuva

Äiti ja isä ovat Johannan tukena odotusaikana. 

Kaavailtua etunimeä Johanna ei kuitenkaan suostu vielä kertomaan. Syy on selvä: tuleva äiti haluaa suojella lastaan leijonaemon lailla. 

- Saan niin paljon vihaviestejä ja ilkeitä kommentteja sosiaalisessa mediassa, ettei siinä ole mitään järkeä. Haluan suojella myös itseäni.

Johanna yllättää paljastamalla, että saattaa jäädä Ruotsiin pysyvästi.

- Perheeni on kuitenkin täällä, ja koronapandemiakin on vaikuttanut ajatusmaailmaani. Pidän Helsingistä kaupunkina, mutta menneisyyteni takia Suomessa välillä ahdistaa.

 
Teksti:Antero Alhonen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!