Uutiset
Katso kuva!

Jo on upeat maisemat! Tankotanssijakaunotar Oona Kivelä alastomana laiturin nokassa – katso aistikkaan kaunis kuva!

16.07.2020 13:08

Moninkertaisesti tankotanssin maailmanmestariksi valittu Oona Kivelä julkaisi Instagram-tilillään aistikkaan kauniin kuvan. Siinä hän istuskelee laiturin päässä uskomattoman upeissa järvimaisemissa. Peilityynen veden pinnasta heijastuu taustalla loistava näkymä lähes täydellisesti. 

Kaunotar ihailee otoksessa luonnon kauneutta todella seesteisen oloisena. Luonnonkauniina hän itsekin näyttää olevan, sillä päällään hänellä ei näytä olevan vaatteita lainkaan. 

Aistikasta

Kuvassa Oona poseeraa hienovaraisesti selkä kameraa kohti. Järven ja paljaan naiskauneuden yhteys tuo väkisinkin mieleen kotimaamme kansan tarut. Kalevalasta tuttu Aino-neidon taru on monille suomalaisille tuttu tarina. Siitä inspiroituneena maineikas Akseli Gallen-Kallela maalasi upean triptyykkimaalauksen vuonna 1891, josta on kuvia nähty koulukirjoissa. 

Lue myös: Tankotanssija Oona Kivelä: Vietän kaikki viikonloput ulkomailla! 

Oona ei kuitenkaan voinut maalauksen mukaisesti polskia vesissä. Kovasti hän oli yrittänyt, mutta jalkakivut kävivät liian koviksi. 

- Halusin hypätä veteen. Tein sen. Unohdin nilkkani olevan rikki. Kärsin. Sitten istuin kiltisti alas, Oona paljastaa. 

Koettelemusten jälkeen hän pystyi silti nauttimaan kuvankauniista kesäyön näkymistä. 

Mestari

Oona on voittanut useita tankotanssikilpailuja. Hän on voittanut viisi kertaa kansanväliset tankotanssin kilpailut, joista neljä oli peräkkäisinä vuosina. Viimeisin voitto hänelle on tankotanssista tullut SM-kisoista vuonna 2016. 

Lue myös: Fitnesspäiväkirjat-sarjan uusi tähti Oona Kivelä: Vihdoin kutsu Urheilugaalaan!

Rikkinäisestä jalasta huolimatta kaunotar pyörähtää tangon ympäri todella taidokkaasti. Hän julkaisee jatkuvasti tilillään upeita videoita, joilla hän esittelee palkittuja taitojaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Struggle is real but I love it 🤩🔥✨by @olotila #oonak #outdoorpoling #training #barstarzz #bodyweighttraining

A post shared by Oona Kivelä (@oonakofficial) on


 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:Seiskan toimitus, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!