Uutiset

Jo kertaalleen jätetty Maajussille morsian- ohjelman Elli vahvistaa jättiyllätyksen: Lapseni isä onkin maajussi-Paavo!

28.03.2018 06:27

Huippusuositusta Maajussille morsian -ohjelmasta on parhaillaan käynnissä jo 11. tuotantokausi. Katsojia kutkuttavia käänteitä ja ehtaa maalaisromantiikkaa on tarjolla tälläkin kertaa, mutta syksyllä 2016 ohjelmassa nähtiin poikkeuksellisen suuria tunteita.

Emäntää itselleen tuolloin etsi haapajärveläinen maanviljelijä Paavo Kopola. Värikkäiden vaiheiden jälkeen Paavo kelpuutti finalistikolmikoksi Ellin, Katriinan ja Iidan. Lopulta valinta osui tummaan Elliin.

– Olen tullut siihen tulokseen, että haluaisin jatkaa tutustumista Ellin kanssa. Katsoa mihin tämä johtaa, Paavo sanoi tuolloin ohjelmassa.

Ero ja yhteenpaluu

Draama jatkui jaksojen jälkeenkin, kun kävi ilmi, ettei maajussi-Paavon ja Elli Salosen onni kestänytkään.

Sokkieron syyksi paljastui Paavon pikaihastuminen toiseen naiseen, joka oli ottanut maajussiin yhteyttä sosiaalisessa mediassa. Ja jollei siinä olisi ollut vielä tarpeeksi, niin pian Ellin uutisoitiin olevan raskaana toiselle miehelle!

Nyt tilanne on kuitenkin lähes käsittämättömästi se, että vastoin kaikkia odotuksia Elli ja Paavo ovat jälleen yhdessä. Elli ja hänen vuosi sitten syntynyt tyttärensä myös muuttivat viime viikolla Paavon luo Haapajärvelle.

Todellinen uutispommi on kuitenkin se, että Paavo on Ellin lapsen biologinen isä!

- Todellisuudessa Paavo on lapseni isä, Elli paljastaa.

Lue kaikki Ellin ja Paavon parisuhdedraamasta keskiviikkona ilmestyneestä Seiskasta!

Otsikkoa muokattu klo 11.33.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Ellin ja Paavon kotialbumi
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!