Jenni Banerjeen suhde brittirakkaan kanssa päättyi: Viihdyn sinkkuna!

Uutiset | 12.09.2017 18:45

Muun muassa Salatut elämät -tv-sarjasta tuttu näyttelijä Jenni Banerjee on eronnut kaikessa hiljaisuudessa itseään kymmenen vuotta vanhemmasta miesystävästään, jota kuvaili vielä muutama vuosi sitten lehtihaastatteluissa järki-ihmiseksi.

-  Ei ole miestä tällä hetkellä, sinkkuna mennään. Viihdyn hyvin kotona kahden koirani kanssa, Jenni kertoi Seiskalle tänään tiistaina Ikitie-elokuvan kutsuvierasensi-illassa.

Vielä vuonna 2014 Jenni kertoi Me Naiset -lehden haastattelussa elävänsä parisuhteessa brittiläisen yrittäjämiehen Shaun kanssa, johon tutustui ollessaan työmatkalla Tukholmassa.

Lady Gagan keikalle Hampuriin

Jenni saapui kutsuvierasensi-iltaan oman elokuvansa Olipa kerran mies käsikirjoituspalaverista.

- Se on kehittelyvaiheessa oleva elokuva. Lisäksi minua työllistää tänä syksynä Kamera käy -tv-sarja, jonka juontajana minut nähdään, Jenni kertoi.

Aiemmin Iso-Britanniassa asunut Jenni on löytänyt pysyvän kodin Suomesta, mutta ei näe mahdottomana ajatuksena, että muuttaisi vielä jonain päivänä asumaan ulkomaille. Matkustelu on yksi Jennin intohimoista.

- Toivon, että pääsisin käymään tänä syksynä New Yorkissa. Pieniä matkoja on tulossa, sillä olen menossa katsomaan Lady Gagaa Hampuriin.

 

 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!