Uutiset

Jenni Alexandrovalle satoi haukkuja Radio Rockissa: Rajua nettikiusaamista!

03.06.2017 10:15

Median monitoimimies Jussi Heikelä ja hänen radiojuontajapuolisonsa Jenni Alexandrova nauttivat päivästä venekokoontumisessa, johon oli ankkuroitu muun muassa Vartiovene 55 sekä huvijahdit XO ja Teemu Selänteen Lucky Eight. Veneily on vahvasti mukana myös pariskunnan elämässä.

- Minulla on ensimmäistä kertaa viiden viikon loma, eikä ole mitään töitä sovittuna. Aiomme lähteä merelle ja vähän ulkomaille. Vuokrasimme ensi kertaa viime kesänä veneen, ja niin teemme tänäkin vuonna, Jenni kertoi.

- Minä olen kippari. Olen veneillyt aikuiselämässäni paljon, rakastan merta. Meillä on Helsingin vesillä pikkuvene, jolla pääsemme saareen ja grillaamaan. Luojan kiitos, en ole vielä ajanut karille, Jussi jatkoi.

Kuulijat kysyvät neuvoa

Jenni työskentelee Radio Suomipopin iltapäivissä yhdessä juontajaparinsa Sami Kurosen kanssa.

- Kuulijoilta tulee päivittäin viestejä etenkin Instagramin yksityisviestien kautta. Saan tosi paljon palautetta ihan kaikesta. Monilta tulee kyselyjä, miten tälle alalle pääsee tai mitä kouluja pitää käydä. Vastaan kaikkiin viesteihin, ja tuntuu, että itsellä on iso vastuu. Joku voi tehdä päätöksen sen perusteella, että olen antanut kimmokkeen, Jenni pohti.

Negatiivinen palauteryöppy

Jenni työskenteli aikoinaan Radio Rockilla, missä hän tapasi Jussinsa. Tuolloin palaute ei ollut yhtä positiivista kuin nykyisessä työpaikassa.

– Palaute on muuttunut radikaalisti siitä, kun työskentelin Rockilla. Sain siellä 99-prosenttisesti negatiivista palautetta johtuen siitä, että olin rokkikanavalla työskentelevä nainen. Minusta käytettiin tosi usein h-sanaa, mikä oli aivan käsittämätöntä. Koen, että minun kohdallani nettikiusaaminen oli silloin pahempaa kuin nyt, Jenni paljasti.

Teksti:Katja Lintunen
Kuvat:Pasi Murto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!