Uutiset

Jenkeistä Suomeen palannut Darude asettui perheensä kanssa Saloon – syynä pojan päiväkoti!

03.03.2019 08:37

Tämän kevään Euroviisuissa Suomea edustava konemusiikkitähti Darude, eli Ville Virtanen, 43, asui vuosikausia Yhdysvalloissa. Vuonna 2013 hän kuitenkin päätti palata perheineen Suomeen.

Salon kaupungin rakennusvalvonnasta selviää, että Ville rakennutti perheelleen komean 248-neliöisen omakotitalon rauhalliselle asuinalueelle.

Lue myös: Näin hulppeasti asuu euroviisutähti Darude: 250 neliön omakotitalo syrjässä kaupunkivilinästä – kuvat Seiskassa!

Euran Hinnerjoelta lähtöisin oleva Darude on kertonut muuttaneensa Saloon, koska kaupungissa sijaitsee Varsinais-Suomen ainoa Montessori-päiväkoti. Perheen Max-poika kävi kyseistä päiväkotia. Montessori-pedagogiikan ajatus on kehittää lapsen omaa persoonallisuutta ja yhteistyökykyä.

Daruden perheeseen kuuluu Michelle-vaimo ja Max-poika.
Daruden perheeseen kuuluu Michelle-vaimo ja Max-poika.

 

Lue myös: Kolmas euroviisu-ehdokaskappale on julkaistu: mikä näistä kolmesta on suosikkisi? Kuuntele ja äänestä!

Daruden Michelle-vaimo on myös sopeutunut Saloon hyvin. Daruden managerinakin toiminut Michelle pyörittää Salon keskustassa lankakauppaa, jonka hän perusti naapurinsa kanssa.

Kaupan myydyin tuote on Suomi 100 -villalapaset, jotka Darudella oli kädessään uudenvuodenkeikalla Helsingissä vuonna 2018.

Katso kuvat Daruden kotitalosta Seiska Klubista!

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Teksti:Panu Hörkkö
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!