Jättimäistä miljoonasopimusta odottava Patrik Laine avautuu harvinaisesti rahankäytöstään: ”Olen niin nuuka, että läheisiä saattaa ärsyttää!”

Uutiset | 22.07.2018 09:24

Winnipeg Jetsin Patrik Laine on tällä hetkellä kiistatta planeetan parhaimpia punalampun sytyttäjiä. Tesoman tykki sijoittui päättyneellä kaudella jo toiseksi NHL:n maalipörssissä, vaikka ikää on mittarissa vasta hädin tuskin 20 vuotta.

44 rysää latoneella Laineella on vielä vuosi jäljellä tulokassopimustaan, mutta Jets saa tarjota jo tänä kesänä jatkosopimusta kultakimpaleelleen. Koko jääkiekkomaailma seuraakin suurella suurennuslasilla, syntyykö Laineen rahakas jatkosopimus tulevien kuukausien aikana.

Mielenkiinnon ymmärtää, sillä tuleva sopimus on todennäköisesti historiallinen. Siitä enteillään rahallisesti suurinta suomalaispelaajan koskaan solmimaa NHL-diiliä.

Lue myös: Tuleeko Patrik Laineesta kaikkien aikojen suomalainen kiekkomiljonääri? Tesoman tykki: ”Pidetään ihmisiä jännityksessä”

Patrik Laine.

Tähtitykki itse suhtautuu raha-asioihin samalla lailla kuin maalintekoon: kylmänviileästi.

– Pelaisin tätä lajia, vaikkei siitä maksettaisi euroakaan. Kun pääsee tekemään ammatikseen sitä mitä rakastaa ja joku vielä maksaakin siitä, niin ei voi muuta pyytää, Laine sanoo nöyrästi Seiskalle.

– Kaiken eteen on aherrettu niin paljon, että kaikki summat ovat ihan ansaittuja.

Oli sopimuksen loppusumma sitten mikä tahansa, varmaa on, ettei Laineen enää koskaan tarvitse tarkastella jauhelihan kilohintaa. Harva kuitenkaan tietää, että kaukalossa rokkitähtimäinen suomalaistykki on siviilissä tarkan markan mies.

– Joo, mä olen aika nuuka. Läheisiä joskus varmaan vähän ärsyttääkin, kun olen niin tarkka rahoistani, Laine virnistää.

– Mutta tykkään siitä piirteestä itsessäni. Moni olisi voinut jo tuhlata kaiken, mutta kun pistää jotain sukanvarteen, niin uran jälkeen voi vaikka pelata muutaman kierroksen golfia.

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!