fbqJatkoille parikymppisen sulottaren kanssa! Teuvo Hakkarainen korkkasi terassikauden Viitasaarella: käsipäivää-peliä blondille - kuva! | Seiska
Teuvo Hakkarainen

Jatkoille parikymppisen sulottaren kanssa! Teuvo Hakkarainen korkkasi terassikauden Viitasaarella: käsipäivää-peliä blondille - kuva!

Uutiset | 15.06.2020 18:22

Brysselin, Strasbourgin ja Viitasaaren välillä reissaava perussuomalaisten europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen, 60, on viettänyt korona-aikaan hiljaiseloa, mutta nyt menojalka vipattaa jälleen. Teuvo korkkasi kesäkauden alkaneeksi lauantaina 13.6. Viitasaarella, paikallisella terassilla.

Tätä nykyä anniskelu jatkuu vain noin iltakymmeneen, joten Teuvo oli hyvissä ajoin liikkeellä. Viitasaarelainen terassikansa ei voinut olla huomaamatta cowboy-henkiseen paitaan sonnustautunutta Teuvoa, joka otti paikallisessa mukin jos toisenkin.

- Kyllä hän viihteellä oli, mutta ihan normaalisti. Ei ollut päissään, että sen olisi huomannut, Seiskalle supistaan.

Lue myös: No jopas! Teuvo Hakkarainen lyttää Suomen: Eläkepäivät ulkomailla?!

Teuvon pöytäseuraksi osui todellinen yllätysdaami, paikallinen juuri ja juuri 20 ikävuoden rajapyykin ylittänyt vaalea kaunotar. 

- Siinä he pulisivat pöydässä, Teuvo otti käsipäivää-otteella kädestäkin kiinni, kuten kuvasta näkyy. Kun baari meni kiinni, lähti Teuvo daamin kanssa samalla taksilla jatkoille jonnekin, Seiskan syväkurkku Viitasaarelta kertoo.

Lue myös: Tänään 60 vuotta täyttävän Teuvo Hakkaraisen juhlat Stephanie-rakkaansa kanssa vesittyivät: Korona muutti kaiken!

Tiedätkö, minne he menivät?

- En, mutta samalla autolla kuitenkin. Itsepähän tietävät!

Teuvo on tiettävästi kihloissa väliamerikkalaisen Stephanien kanssa. Toistaiseksi latinokaunotarta ei ole pohjolassa näkynyt, mutta ehkä tuleva kesä korjaa tilanteen.

Lue tästä kaikki Teuvosta ja Stephaniesta! 

Teuvo Hakkarainen

Räps! Seiskan lukija nappasi kuvan, kun Teuvo otti daaminsa käden miehekkääseen kättelyyn.

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:Seiskan toimitus & Seiskan lukija

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!