Jasmin Mäntylä pakeni suhdekriisiä äitinsä luo – ”Suututtaa, ettei Jarmo pysty luottamaan!”

Uutiset | 07.03.2020 06:33

Oulussa asuvan kohukaunottaren Jasmin Mäntylän, 37, ja hänen kiinteistöalalla työskentelevän Jarmo-miehensä suhde on ajautunut vaikeuksiin.

Suhdekriisin syynä on luottamuspula, sillä Jasminin australialainen ex-mies Richard on palannut takaisin kuvioihin sosiaalisen median kautta. Richard on lähettänyt Jasminille Instagram-kuvapalvelussa viestejä, joissa hän on kehunut exänsä kengurutatuointia ja uusia hiuksia.

Lue myös: Kohukaunotar Jasmin Mäntylän suhde ajautui kriisiin – riita ex-miehen viesteistä!

Jasmin asui 15 vuotta vanhemman Richardin luona Australiassa vuosina 2015–2017. Suhde päättyi, kun Jasmin tapasi Jarmon.

Seiska tavoitti Jasminin, joka myöntää suhdekriisin. Hän on viettänyt riitojen takia öitä äitinsä luona.

– Minua suututtaa, ettei Jarmo pysty luottamaan minuun. En voi sille mitään, että ex-mieheni on perustanut uuden profiilin, jota kautta on ruvennut viestittelemään minulle, Jasmin kertoo Seiskalle.

Jasmin on ollut Jarmon kanssa yhdessä tulevana kesänä kolme vuotta.
Jasmin on ollut Jarmon kanssa yhdessä tulevana kesänä kolme vuotta.

 

Lue myös: Kohukaunotar Jasmin Mäntylä, 36, avautuu viriilistä seksielämästään Jarmon, 56, kanssa: ”20 vuoden ikäeron huomaa sängyssä!”

Jasmin kertoo Jarmon suuttuneen viesteistä sen verran pahasti, että hän joutui estämään Richardin Instagramissa. Hän ei ole ollut ex-miehensä kanssa missään yhteydessä eron jälkeen.

Riidat ovat johtaneet mykkäkouluihin.

– Jarmo on vain hiljaa, kun mielestäni asioista pitäisi pystyä puhumaan. Suhdeongelmien takia olen ollut viikoittain muutaman yön äidin luona, jotta olemme kumpikin saaneet omaa tilaa ja aikaa miettiä, mitä haluamme elämältä. En jaksa sitä, että mökötämme sohvan nurkissa emmekä puhu toisillemme mitään päiväkausiin. Siinä tulee vain ahdistava olo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!