Katso kuva!

Jasmin Mäntylä lensi Australiaan ja tapasi odotetun "rakkaan" – tällä kertaa kyse ei ole Richardista!

Uutiset | 14.06.2017 15:30

Kohukaunotar Jasmin Mäntylä suuntasi Australiaan eilen tiistaina (13.6.).

Matkaansa monta päivää jännittänyt Jasmin pelkää lentämistä, ja siksi pitkä matka ei tuntunut houkuttelevalta.

Lennot hirvittävät mua jo nyt, mutta ajatus siitä, että se rakkain on kentällä mua vastassa, auttaa... Edes hieman. Seuraavan kerran voin rentoutua ja nukkua kunnolla sitten, kun oon siellä perillä, joten nää pari päivää ennen sitä menevät joten kuten "sinnitellen". Mutta niin, mitäpä sitä ei tekisi sen tyypin takia, jota rakastaa, hän kirjoitti Facebookiinsa maanantaina.

Pitkän lentomatkan jälkeen Jasmin pääsi Perthiin, jossa häntä odotti suloinen kehrääjä.

Viime yönä saavuin takas Perthiin ja nyt saan nauttia myös tämän ihanuuden seurasta, Jasmin kirjoitti Instagram-tililleen lisäämänsä kuvan yhteyteen.

Rakkaastaan Richardista Jasmin ei sen sijaan ole vielä postannut kuvia.

Paluu politiikkaan

Jasmin aikoo viettää Richardin luona Australiassa pari kuukautta.

- Kun tulen Suomeen, aion palata politiikan pariin. Lähdin aikoinaan ovet paukkuen niistä piireistä, mutta menin nöyränä pyytämään anteeksi. Onneksi he tuntevat minut ja tulisen luonteeni, kaunotar kertoi Seiskalle toukokuussa.

Jasmin on ollut mukana kunnallispolitiikassa kymmenen vuotta. Toiminta jäi, kun hän tapasi ex-miehensä Dennisin ja muutti Englantiin muutama vuosi sitten.

- Kaduttaa, että jätin politiikan miehen takia. Olen tehnyt elämäni aikana paljon, mutta olen eniten nauttinut olla mukana politiikassa. Onneksi en polttanut kaikkia siltoja, Jasmin iloitsi.

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Markku Ruottinen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!