fbq
Uutiset
21.05.2017 10:03
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan toimitus
Jasmin Mäntylä
Jasmin Mäntylä hakeutui hoitoon – pikaero ja uusi suhde sekoittivat pään!
Uutiset
21.05.2017 10:03
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Seiskan toimitus

Kohukaunotar Jasmin Mäntylän ja australialaisen Richard Testerin suhde alkoi nopeasti puolitoista vuotta sitten. Jasmin oli tuolloin edelleen virallisesti naimisissa brittiläisen Dennisin kanssa.

Jasmin ei ollut suunnitellut suhteen etenevän vauhdilla, mutta rakkaus vei mukanaan ja hän matkusti viime kesänä Richardin luo Australiaan.

- Kaikki tapahtui nopeasti, ja yhtäkkiä olin toisen ihmisen kanssa vieraassa maassa. Minulla oli hyvä olla siellä, mutta kehitin ongelmia päässäni. Richard matkustaa työnsä vuoksi paljon, joten minulla oli aikaa olla omien ajatusteni kanssa.

Ex-mies tuomitsi

Kun Jasmin palasi Suomeen, hän marssi suoraan terapeutin luo.

- Minulle oli tapahtunut niin paljon lyhyessä ajassa, että halusin käydä asioita läpi terapeutin kanssa. Jos minulla on ongelmia ajatusteni kanssa, puran sen helposti toiseen. Richard on todella kannustava, toisin kuin Dennis, joka tuomitsi ihmisen hulluksi, jos käy terapiassa, Jasmin kertoo.

Jasmin on käynyt terapiaistunnoissa vajaan vuoden.

- Se on helpottanut. Olen saanut hyväksynnän sekä ajatuksilleni että tunteilleni.

Lähdin ovet paukkuen

Jasmin lähtee lähiaikoina jälleen Richardin luo Australiaan pariksi kuukaudeksi.

- Kun tulen Suomeen, aion palata politiikan pariin. Lähdin aikoinaan ovet paukkuen niistä piireistä, mutta menin nöyränä pyytämään anteeksi. Onneksi he tuntevat minut ja tulisen luonteeni.

Jasmin on ollut mukana kunnallispolitiikassa kymmenen vuotta. Toiminta jäi, kun hän tapasi Dennisin ja muutti Englantiin muutama vuosi sitten.

- Kaduttaa, että jätin politiikan miehen takia. Olen tehnyt elämäni aikana paljon, mutta olen eniten nauttinut olla mukana politiikassa. Onneksi en polttanut kaikkia siltoja, Jasmin iloitsee.

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »