Jasmin Mäntylä ahdistui Jarmo-rakkaansa mustasukkaisuudesta: ”En ole pettänyt!”

Uutiset | 09.03.2020 06:04

Seiska kertoi viime viikolla, että Oulussa asuvan kohukaunottaren Jasmin Mäntylän, 37, ja hänen kiinteistöalalla työskentelevän Jarmo-miehensä suhde on ajautunut vaikeuksiin.

Suhdekriisin syynä on luottamuspula, sillä Jasminin australialainen ex-mies Richard on palannut takaisin kuvioihin sosiaalisen median kautta. Richard on lähettänyt Jasminille Instagram-kuvapalvelussa viestejä, joissa hän on kehunut exänsä kengurutatuointia ja uusia hiuksia.

Lue myös: Kohukaunotar Jasmin Mäntylän suhde ajautui kriisiin – riita ex-miehen viesteistä!

"En ole pettänyt"

Ex-kumppanin lisäksi riitaa ovat aiheuttaneet myös Jasminin ystävyyssuhteet miespuolisten kavereiden kanssa.

– Minusta tuntuu loukkaavalta, että kumppani ei pysty luottamaan minuun lähes kolmen vuoden yhdessäolon jälkeen. On myös hirveän väsyttävää, jos toinen epäilee koko ajan kaikesta.

– Jarmon mustasukkaisuus on saanut minut ahdistumaan, sillä tiedän itse, etten ole tehnyt mitään väärin tai pettänyt häntä. Jos olen ollut ulkoa, olen tullut kotiin ennen iltakymmentä.

Jasmin on ollut Jarmon kanssa yhdessä tulevana kesänä kolme vuotta.
Jasmin on ollut Jarmon kanssa yhdessä tulevana kesänä kolme vuotta.

 

Lue myös: Jasmin Mäntylä pakeni suhdekriisiä äitinsä luo – ”Suututtaa, ettei Jarmo pysty luottamaan!”

Riidat ovat johtaneet mykkäkouluihin.

– Jarmo on vain hiljaa, kun mielestäni asioista pitäisi pystyä puhumaan. Suhdeongelmien takia olen ollut viikoittain muutaman yön äidin luona, jotta olemme kumpikin saaneet omaa tilaa ja aikaa miettiä, mitä haluamme elämältä. En jaksa sitä, että mökötämme sohvan nurkissa emmekä puhu toisillemme mitään päiväkausiin. Siinä tulee vain ahdistava olo.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!