Uutiset

Jari Sillanpää muutti mielensä huumetuomiosta

28.02.2018 11:00

Kohulaulaja Jari Sillanpää ei valittanut huumetuomiostaan hovioikeuteen määräaikaan mennessä. Aiemmin uutisoitiin, että hän oli ilmoittanut tyytymättömyytensä käräjäoikeuden ratkaisuun, joka usein tarkoittaa sitä, että tuomiosta valitetaan hovioikeuteen. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Iskelmätähti tuomittiin alkuvuodesta rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kahdesta liikennerikkomuksesta. Jari oli ajanut autoa metamfetamiinipäissään, ja hänen hallustaan myös löydettiin kyseistä huumetta. Rikoksista määrättiin rangaistukseksi 50 päiväsakkoa. Se tarkoittaa hänen tuloillaan lähes 24 000 euron laskua.

Sillanpään asianajaja ei suostunut kommentoimaan asiaa millään tavoin, eikä Jari itsekään ole avautunut tapauksesta julkisesti, joten syy Sillanpään mielenmuutokseen jää arvoitukseksi. Metamfetamiini luokitellaan erittäin vaaralliseksi huumausaineeksi, joka aiheuttaa vahvaa euforian tunnetta, kovaa riippuvuutta, ja pahimmillaan psykooseja ja hallitsemattomia mielialavaihteluja. Sillanpäältä löydettiin metamfetamiinin vaarallisinta kristalliksi nimettyä metamfetamiinin muotoa. 
 

Teksti:Seiskan toimitus
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!