fbq
Uutiset
30.05.2020 11:02
Teksti: Petri Voutilainen, Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus
jm
Jari-Matti Latvalan verosotku syveni äkisti, vouti perii liki viittä miljoonaa – Maisa Torppa järkyttyi: En enää uskalla luottaa exääni!
Uutiset
30.05.2020 11:02
Teksti: Petri Voutilainen, Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan toimitus

Kun rallitähti Jari-Matti Latvala, 35, kävi viime syksynä läpi raastavaa eroprosessia julkkiskaunotar Maisa Torpan, 29, kanssa, oli rallitähdellä kulisseissa vakavampiakin ongelmia. Verokarhun mielestä Monacossa yli 10 vuotta virallisesti asunut Jari-Matti ei välty ansiotuloverojen maksamisesta Suomeen, koska on vuosittain ollut liian vähän ulkomailla.

x

- He ovat eri mieltä siitä, missä minä asun. Vuonna 2018 alkoi verottajan kanssa prosessi, jota käydään edelleen läpi. Se on ollut niin raskas, että se on vienyt minulta energiaa ja voimia, Jari-Matti kertoi verosyynistään lokakuussa Ilta-Sanomille. 

Hankala vyyhti

Verotuskiistan arvioitiin olevan sen verran monimutkainen, että selvittelyyn kuluisi vuosia. Verottaja on kuitenkin edennyt asiassa niin, että rallitähdellä on nyt ulosotossa yli 4,8 miljoonan euron jäännösverot.
Seiskan tekemän selvityksen mukaan ulosottomies on iskenyt kyntensä muun muassa Jari-Matin ylelliseen Helsingin-kotiin.

Kiinteistön rasitustodistuksen mukaan hulppea omakotitalo on ulosmitattu toissa viikon maanantaina. Jari-Matti osti talon 595 000 eurolla vuonna 2016. 

xx

Jari-Matin talo on menossa vasaran alle. 

Seiska tavoitti Maisan, joka ei aluksi halunnut kommentoida Jari-Matin taloussotkuja. Hetken mietittyään hän kuitenkin kertoi olevansa tietoinen Jari-Matin tilanteesta.

– Sain tietää näistä talousongelmista samoihin aikoihin, kun hänen muistakin toilailuistaan minua kohtaan, Maisa kertoo. En uskalla enää luottaa Jari-Mattiin millään osa-alueella. Toivon kuitenkin, että hän saa raha-asiansa kuntoon!

Suhteen päättymisestä huolimatta ex-parilla on asialliset välit, ja Maisa on mennyt ystävänpäivänä naimisiin Mikko-rakkaansa kanssa.

- Olemme olleet koko ajan hyvissä väleissä. En silti jaksa enää puida Jari-Matin asioita, sillä käytän aikanani mieluummin omaan elämääni ja perheeseeni.