Uutiset

Jari Komulaisen tytär Milla Brygger muistelee Kiinan vuosiaan: ”Tuntui aluksi likaiselta touhulta!”

09.09.2019 18:01

Liikemies Jari Komulainen, 60, ja Big Brother -voittaja Perttu Sirviö etsivät uusia innovaatioita MTV3-kanavalla alkaneessa Perttu – tehtävä Kiinassa -ohjelmassa. Heidän apunaan häärii Jarin oma tytär Milla Brygger, 24, joka asui vuosia Kiinassa opintojensa takia.

Lue myös: Liikemies Jari Komulaisen Milla-tytär astuu julkisuuteen – ”Kerron isälle miesjuttuni!”

Pikkuveljet härnäävät

Milla oli vasta kuukauden esiintyessään isänsä ja äitinsä Minna Bryggerin kanssa Seiskan sivuilla. Muutamaa vuotta myöhemmin hänen vanhempansa erosivat, ja sen jälkeen Jari löysi rinnalleen tanssikouluyrittäjä Anitra Ahtolan, jonka kanssa on saanut kaksi lasta.

– Olen vanhin meistä sisaruksista. Pikkuveljeni Alex vietti viime vuonna puolet vuodesta Jenkeissä ja harrastaa aktiivisesti tanssia. Myös Oskar-veljeni on kiinnostunut tanssimisesta. Olen meistä ainoa, jota se ei kiinnosta. Olin heppatyttö, koska äitini on ravivalmentaja.

Pikkuveljet härnäävät Millaa tämän tanssitaidosta.

– He naureskelevat minulle, kun olemme yhdessä ulkona joraamassa, Milla naurahtaa.

SEISKA 19/1995 Jari ja Milla ovat olleet yhdessä Seiskassa jo 24 vuotta sitten. Tuolloin mukana oli myös äiti Minna Brygger.
SEISKA 19/1995 Jari ja Milla ovat olleet yhdessä Seiskassa jo 24 vuotta sitten. Tuolloin mukana oli myös äiti Minna Brygger.

Lue myös: Liikemies Jari Komulainen nähdään Perttu Sirviön aisaparina Kiinassa – Milla-tytär tulkkina!

Kieli taksikuskeilta

Milla oli lukioikäisenä vuoden vaihto-oppilaana Pekingissä. Myöhemmin hän teki kauppatieteen opinnot Shanghaissa kolmessa ja puolessa vuodessa.

– Kiinaan sopeutuminen vei pari kuukautta, mutta ensimmäisen vuoden jälkeen se tuntui jo kodilta, Milla kertoo.

– Opin kielen taksikuskeilta ja kaupan kassoilta. Minun oli pakko pärjätä, sillä opiskelin sikäläisessa lukiossa, jossa vain harva puhui englantia. En osannut laskea kiinaksi edes kymmeneen, kun muutin maahan. Ensimmäinen oppimani sana taisi olla vessa.

Kiinalaisvessassa tarpeet tehdään lattiassa olevaan reikään.

– Se tuntui aluksi aika likaiselta touhulta, mutta kyllä siihenkin tottui, Milla naurahtaa.

Jari nousi julkisuuteen 1980-luvulla naituaan presidentti Mauno Koiviston Assi-tyttären. – En ole koskaan erityisemmin nauttinut julkisuudesta, Jari sanoo.
Jari nousi julkisuuteen 1980-luvulla naituaan presidentti Mauno Koiviston Assi-tyttären. – En ole koskaan erityisemmin nauttinut julkisuudesta, Jari sanoo.

Lue myös: Julkkisrakastaja Jari Komulainen muistelee vauhdikkaita vuosiaan tunnettujen kaunotarten rinnalla: ”En vaihtaisi päivääkään pois!”

Jari kertoo kannustaneensa Millaa ulkomaille opiskelemaan.

– Lähdin itsekin Ruotsiin opiskelemaan parikymppisenä. Suomi on pieni maa, joten kannattaa käydä katsomassa, mitä maailmalla on tarjota ja oppia samalla vieraita kieliä. Osaan itse vain muutamia sanoja kiinaa, Jari kertoo.

Milla puolestaan puhuu kiinan ja suomen lisäksi sujuvasti englantia, ruotsia ja espanjaa.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Atte Kajova ja Seiskan arkisto
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!