Janni Hussi poseeraa Seiskalle

Janni Hussi teki poikkeuksen sääntöön, poseeraa alasti kylpyvaahdossa - kuva!

22.09.2017 14:55

Fitness-urheilija Janni Hussi kertoo tuoreessa blogipostauksessaan viettäneensä harvinaisen mukavan syntymäpäivän, jonka takana oli osittain myös hänen ystävänsä Eevi Teittinen

Janni vietti 26-vuotissyntymäpäivänsä Maltalla, ja päivä alkoi tehokkaalla intervallitreenillä. Myöhemmin Janni sai nauttia vielä Eevin järjestämästä hieronnasta, josta syntymäpäiväsankarin päivä muuttui vielä onnellisemmaksi. 

Juuri kun ajattelin, että yllätykset olivat ohitse, niin huoneeseemme koputettiin jälleen. Ajattelin että Eevi on TAAS järjestänyt jonkun yllätyksen. Menin avaamaan ja lähetti toi kerrassaan kauniin ruusukimpun, suklaata ja shampanjaa. Ei muuten meinannut tulla hymystä loppua kun jo toinen kukkakimppu lisukkeineen lipui huoneeseemme :D En meinannut ensin uskoa, etteikö Eevillä olisi näppejään tässä pelissä. Pian kuitenkin huomasin kimpun mukana tulleen kortin, joka paljasti lähettäjän olevan ulkomailla asuva ystäväni. Hän oli kysynyt minulta aiemmin viikolla suosituksia hotelleista Maltalla, koska “oli tulossa työmatkalle” Maltalle. Samalla hänelle selvisi siis meidän hotelli ja niinpä hän oli tilannut ruusut, suklaat ja shamppiksen. En voi kun huokaisten ihastella minkälaisia ihmisiä ja ystäviä mulla on elämässäni. Parhaat synttärit ikinä.

Samppanjat Janni nautti tyylikkäästi kylpyammeessa, jonka vaalea kaunotar oli täyttänyt myös kylpyvaahdolla. Janni harvemmin poseeraa erityisen paljastavissa asuissa, mutta tuore kylpypäivitys on poikkeus sääntöön.

 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!