Hyppää pääsisältöön
Janni Hussi

Janni Hussi avautuu blogissa härskistä välikohtauksesta kaupassa: nainen pyysi leipää - homma ryöstäytyi täysin käsistä: "Tuli hyväksikäytetty olo"

Fitnesskaunotar Janni Hussi tilittää kiltteydestään Idealistan blogissaan.

LUE MYÖS: TÄLTÄ NÄYTTÄÄ FITNESSKAUNOTAR JANNI HUSSIN KAUNISTELEMATON ARKI – KATSO KUVA!

Hän oli viime viikolla kaupungilla hoitelemassa kiireisenä asioita, kun nuori nainen tarttui häntä käsipuolesta ja pyysi englanniksi ostamaan leipää viidelle lapselleen. Hämmentyneenä tilanteesta Janni lupautui ostamaan, sillä hän ajatteli, että on parempi ostaa suoraan ruokaa kuin antaa rahaa, "josta ei ikinä tiedä mihin se päätyy".

Menimme kauppakeskuksen ensimmäisellä tasolla sijaitsevaan kauppaan. Nainen haki kasviksia, sanoin että se on ok. Sitten hän otti leivän, sanoin että ota pari pakettia, jotta perheesi saa syödä. Kun olin kääntämässä tietämme kassalle nainen muutti suuntaansa juustohyllyille. Sieltä hän kouhaisi mukaansa juustoja ja vastapäätä ison valmiskakun. Kerroin naiselle ystävällisesti, että nyt minun pitää lähteä ja että nämä tuotteet voin hänelle ostaa. Hän kuitenkin halusi lähteä vielä lihaosastolle, sanoin että minun on nyt aivan pakko lähteä.

Lopulta Janni sai naisen kassalle, mutta sitten tämä alkoi haalia ostoshihnalle energiajuomia ja suklaapatukoita. Näitä Janni ei kuitenkaan ollut halukas maksamaan, vaan ilmoitti naiselle topakasti, että 30 euron ostokset saavat riittää. Sitten nainen hävisi ostosten kanssa "kuin pieru Saharaan" - ennen kuin Janni ehti edes näyttää korttiaan maksulaitteelle.

Minulle tuli jokseenkin hyväksikäytetty olo. Halusin vilpittömästi auttaa naista tarjoamalla hänelle tarvikkeet välipalaan. Kuitenkin tuo röyhkeys, joka hänestä kuoriutui kauppareissun aikana sai myös minulle ikävän olon. 

Janni nähdään parhaillaan kilpailemassa Selvityjät-sarjassa Nelosella. Näin ollen myös hänen kilpakumppaninsa ovat saaneet maistiaisia hänen kiltteydestään.

LUE MYÖS: JANNI HUSSI PALJASTAA BLOGISSAAN SALATUN YKSITYISKOHDAN SELVIYTYJÄT-OHJELMAN KULISSEISTA: ”KIELLETTIIN PUHUMASTA KISOJEN JÄLKEEN”


Teksti:
Seiskan toimitus
Kuvat:
Seiskan toimitus ja Instagram

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!