fbq
Uutiset
03.01.2019 17:35
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram
Jaana Pelkonen
Jaana Pelkonen julkaisi kadehdittavan upean uimapukukuvan tyttärensä kanssa: "Loma on ihmisen parasta aikaa" - katso!
Uutiset
03.01.2019 17:35
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan toimitus ja Instagram

Kansanedustaja Jaana Pelkonen lomailee Instagramin mukaan parhaillaan etelän lämmössä kadehdittavan upeissa maisemissa.

LUE MYÖS: VAU, MIKÄ ASU! KANSANEDUSTAJA JAANA PELKONEN HEHKUI JA KIMALSI JUONTOKEIKALLA!

- #Loma on ihmisen parasta aikaa.. tai ainakin melkein. Niin ison kuin pienemmänkin. Leppoisaa aikaa yhdessä. Kiireettä. Ilman perhettäni elämässäni ei olisi mitään järkeä. Kiitos kun olette!! #grancanaria #maspalomas#costameloneras #oolaspalmas@neitibellini #lomallaviimeinkin#vieläonkesääjäljellähän kirjoittaa sydän-emojin kera.

Kuvatekstin mukaan perhe on Kanarialla, Maspalomasissa, jossa aurinko hellii matkalaisia ja tuuli humisee palmuissa. Kaikki ei kuitenkaan sujunut aivan ongelmitta, sillä aluksi perhe majoittui vuorille, jossa oli kaikkea muuta kuin lämmin.

KATSO MYÖS: JAANA PELKONEN SAAPUI LINNAN JUHLIIN KÄSITTÄMÄTTÖMÄN UPEANA: TAKANA RANKKA YÖ SAIRAALASSA - KUVA!

- Tuulikoneen suhina on yllättävän rauhoittavaa. Ei kestänyt tältä matkanjärjestäjältä kuin 5 päivää löytää perheelle vähän lämpöä. Piti laskeutua vuorelta alas. Yksinkertaista. No ensi kerralla olen viisaampi. Aina oppii uutta. Oli asia mikä tahansa.

Lähdettiin maailmalle lämmittelemään ja ottamaan vastaan uutta vuotta. Täällä sitä ollaan ja "hiki virtaa", kuten kuvasta näkee... Kiitos #2018. Olit hyvä vuosi. Mitä uusi vuosi mahtaa tuoda tullessaan? Sitä en muuten yhtään tiedä. #portitauki #elämäon Hyvää uutta vuotta! @salobrehotel

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »