Hyppää pääsisältöön
Katso kuva!
Alina Voronkova on mustasukkaisempi.

Jääkiekkoilijan kanssa seurusteleva missifinalisti Alina Voronkova: Olen mustasukkaisempi!

Miss Suomi -finalisti Alina Voronkova, 23, muutti juuri ennen Miss Suomi -kiertuetta asumaan Lahdesta Helsinkiin. Hänen kiekkoilijapoikaystävänsä Joonas Hurri pelaa Aasian-liigassa.

– Asuimme Lahdessa yhdessä, mutta nyt hommasin itselleni pääkaupunkiseudulta yksiön. Olemme puhuneet, että hommaamme yhteisen asunnon ensi keväänä tai kesäkuussa Helsingistä!

Lue myös: Miss Suomi -finalisti Alina Voronkovan avomies on jääkiekkoilija: Suhde kestänyt jo kolme vuotta! - kuva!

Alinan mukaan missejä ja jääkiekkoilijoita yhdistää samanlainen ajankäyttö.

– Kun meitä missejä meikataan ja laitetaan kuvia varten, se on yhtä istuskelua ja odottelua. Jääkiekkoilijoiden arki on treenien ja matsien jälkeen palautumista. Koko ajan on paljon tekemistä, mutta tosi paljon on myös sitä luppoaikaa.

Alina toivoo, että Joonas-rakas pääsisi pelikiireiltään Miss Suomi -finaaliin.
Alina toivoo, että Joonas-rakas pääsisi pelikiireiltään Miss Suomi -finaaliin.

 

Lue myös: Missi Suomi -finalisti Alina avautuu suhteestaan kiekkoilijaan – miehen kiekkoura vei vuodeksi Aasiaan: Asuimme Kiinassa hulppeassa asunnossa!

Kumpi teistä on mustasukkaisempi?

– Kumpikin, mutta minä vien voiton! Saamme molemmat sosiaalisen median kautta huomiota. Joonaksella on sikahyvät hermot, koska olen meidän suhteessa se kriiseilijä. Näytän kaikki tunteet kotona. Tsemppaamme toisiamme joka aamu. Hän laittaa ällöttävän söpöjä viestejä.


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Timo Korhonen

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!