fbq
Uutiset
03.02.2019 17:06
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Mistake Media ja Seiskan arkisto
Erika Helin myöntää ihastuneensa Ville Peltoseen.
Jääkiekko-ohjelmaa juontava missi Erika Helin tunnustaa: Olin ihastunut Ville Peltoseen!
Uutiset
03.02.2019 17:06
Teksti: Katja Lintunen|Kuvat: Mistake Media ja Seiskan arkisto

Kun Miss Suomi -kisat päättyivät viime syksynä, Erika Helin, 25, ilmoitti reippaasti sosiaalisessa mediassa, että hän haluaa töitä juontajana. Pian tärppäsi, kun hänelle tarjottiin pestiä AlfaTV:n uudesta Lämäri-sarjasta, joka alkaa tulevana maanantaina.

Lue myös: Miss Suomi -kisan kurvikas povipommi Erika Helin muutti Helsinkiin – poikaystävä jäi Jyväskylään!

Erika myöntää, että ensimmäiset juonnot tv-kameran edessä jännittivät erittäin paljon.

– Nautin elämässä siitä, kun joudun mukavuusalueeni ulkopuolelle. Eihän kameran edessä seisominen ole aluksi mitenkään mukavaa. Äkkiä kuitenkin huomasin, että jännityksestä pääsee yli heittäytymällä ja tekemällä itsestään hieman hölmön, Erika kuvailee.

Lue myös: Missikaunotar Erika Helin tekee uuden aluevaltauksen – ”Naiset huutelevat alusasukuvista!”

Missien ja jääkiekkoilijoiden ajatellaan perinteisesti kuuluvan yhteen. Erika kuitenkin julistaa, etteivät häntä kiekkoilijat kiihota.

– Katson mielelläni lätkämatseja, mutta en ole lainkaan kiinnostunut jääkiekkoilijoista siinä mielessä! Pakko kuitenkin myöntää, että pikkutyttönä olin kyllä aika ihastunut Ville Peltoseen.

Lue myös: Missi Erika Helinin paljastus mallimaailman kulisseista: Kuvaajat ehdottavat riisumista – ”Minusta ei tule alastonkuvia!”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »