fbq
Uutiset
07.09.2016 14:49
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
JVG:n VilleGalle: Suhde Haloo Helsingin Elliin oli kuuma ja riitaisa!
JVG:n VilleGalle: Suhde Haloo Helsingin Elliin oli kuuma ja riitaisa!
Uutiset
07.09.2016 14:49
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

JVG:n VilleGalle, 28, ja Jare, 28, julkaisevat tänään torstaina 8. syyskuuta toimittaja Laura Frimanin kirjoittaman Etenee - JVG:n tarina -kirjan, jossa kerrotaan helsinkiläisduon tarina ihan alusta tähän päivään.

 

 

Suomiräppärit valottavat teoksessa myös rakkaussuhteitaan ja paria viimeisintä vuotta, jolloin heillä on mennyt lujaa.

 

Salamarakkaus iski

VilleGalle ja Haloo Helsinki -yhtyeen Elli kohtasivat ensimmäistä kertaa ruotsinlaivalla talvella vuonna 2012, kun molemmat keikkailivat opiskelijoiden perinteikkäällä Goom-risteilyllä. Kun punaisesta huulipunastaan tunnettu Elli tuli juttelemaan VilleGallelle, räppäriltä lähtivät samantien jalat alta. VilleGallen ja Ellin suhde alkoi rytinällä.

 

 

Väsyivät riitoihin

VilleGalle kertoo kirjassa hänen ja Ellin suhteen olleen täynnä intohimoa mutta samalla myös hirvittäviä riitoja, mustasukkaisuutta ja loputonta erokriiseilyä maratonpuheluineen. VilleGalle ja Elli pakenivat säännöllisesti Helsingin humua ja huomiota pakoon Gallejen perheen mökille Karjalohjalle.

Kuuma ja kuluttavien riitojen sävyttämä suhde päättyi, mutta Elli ei lähde pois VilleGallesta. Hän muistelee Elliä hyvällä, ja hänen paikkaansa on vieläkin räppärin mukaan vaikea täyttää.

Lue lisää JVG:n VilleGallen ja Jaren uran hurjasta nousukiidosta tänään ilmestyneestä Seiskasta!

TEKSTI PIA LINDROOS

KUVAT SEISKAN ARKISTO

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »