Uutiset

JVG:n Jare Kauppalehdessä: Ehkä Alma on meidän eläkekassamme!

29.09.2017 13:42

JVG-yhtyeen Jare Brand kertoo Kauppalehden Laman lapsista tuli kansainvälisiä verkostoitujia -haastattelussa, kuinka kiinteistötaloutta opiskelevasta nuoresta miehestä tuli vain muutamassa vuodessa yksi Suomen menestyneimmistä bändeistä..

Jaren ja Ville-Petteri Gallen muodostama rap-duo aloitti uransa vuonna 2010. Ystävykset pelasivat jalkapalloa Allianssi-joukkueessa, jolle he tekivät huumorimielessä kappaleen Koutsi soittaa. Se oli ensimmäinen kerta, kun Jare räppäsi. VilleGalle oli jo aiemmin räpännyt muun muassa Junon tuplaajana.

2011 JVG esiintyi Leijonien kultajuhlissa, ja siitä lähtien yhtye on julkaissut toinen toistaan upeampia listasijoituksia niitanneita kappaleita.

2013 JVG perusti oman levy-yhtiön PME Recordsin, jonka yksi suojateista on juuri amerikkalaisräppäri Frebch Montanan kanssa yhteissinkun julkaissut Alma.

- Hiljalleen aletaan päästä yli siitä pusku- ja promovaiheesta, jossa joudutaan tekemään paljon promokeikkoja joillain festareilla. Se esimerkiksi maksaa kymppitonnin, että Alma voi mennä keikalle. Ehkä ensi vuonna aletaan saada takaisin sitä massia, jota on mennyt, Jare kertoo Kauppalehdelle.

Alman menestys ei todellakaan ole jäänyt myös muulta maailmalta huomaamatta. Alman sinkkuja on soitettu ympäri maailmaa, nainen keikkailee kansainvälisillä festareilla ja viime viikolla Spotify nosti Alman kuvan Times Squarelle New Yorkissa.

- Eiväthän meidän ikäiset luota mihinkään järjestelmiin tai eläkesysteemeihin, joten ehkä Alma on meidän eläkekassamme, Jare jatkaa. 

JVG:n yritysasiat ovat myös mallillaan. PME:n viimeisin liikevaihto oli 834 000 euroa, josta he jäivät voitolle 27 500 euroa.

Molemmilla herroilla on myös omat yritykset, jotka jäivät molemmat plussalle yli 200 000 euroa.

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!