Uutiset

Itsevarmat tangokuninkaalliset Saana ja Jarno eivät pelkää edeltäjiensä kohtaloa: Olemme musiikintekijöitä, emme pelkkiä laulajia!

22.07.2018 17:08

Viime viikolla Suomi sai jo 34. kerran uudet tangokuninkaalliset. Kuninkaaksi kruunattiin espoolainen varastotyöntekijä Jarno Kokko, 37, ja kuningattaren kruunun sai Sodankylästä kotoisin oleva, nyttemmin helsinkiläistynyt sairaanhoitaja Saana Sassali, 29.

Lue myös: Uudet tangokuninkaalliset räväyttivät: Jarno Kokko ja Saana Sassali intoutuivat villiin tanssiin ja lauluun - katso hauska video!

Teemme uutta musiikkia

Molemmilla kuninkaallisilla on takanaan kunnolliset musiikkiopinnot. Jarno on opiskellut klassista musiikkia ja Saana pop-jazz-laulua.

Lue myös: Uusi tangokuningatar Saana Sassali on helsinkiläistynyt Lapin tyttö – ”Ollaanhan me pirun kommeita!”

Kuninkaallisia Suomessa on jo kymmeniä, ja iso osa heistä vaipuu unholaan kuninkaallisvuoden jälkeen. Pinnalla pysyminen on vaikeaa. Jarno ja Saana eivät pelkää suosion hiipuvan tangovuoden päätyttyä.

Lue myös: Tuore tangokuningas Jarno Kokko kutsuttiin työpaikalle heti voiton jälkeen: Ehkä saan kenkää!

– Monipuolisuus on vahvuutemme. Olemme molemmat musiikintekijöitä, emme pelkkiä laulajia. Molemmat teemme myös itse uutta tanssimusiikkia, Saana sanoo.

Teksti:Sami Spåra
Kuvat:Jari Karjalainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!