Uutiset

Isyyslomalla oleva Elastinen paljastaa - odottaa jo pian syntyvän tyttärensä näkemistä: "Jännittävä hetki ja ainutlaatuinen fiilis"

17.01.2019 16:04

Kotimaisia urheilunimiä, taustavaikuttajia ja muita sankareita palkitaan jälleen tänään (17.1.) vuosittaisessa Urheilugaalassa. Arvokas tilaisuus ei sisällä niinkään verta, hikeä ja kyyneleitä, vaan arvokasta pukuloistoa.

Urheiluväen lisäksi punaisella matolla nähdään muitakin kaikelle kansalle tuttuja kasvoja. Illan esityksistä vastaavat muiden muassa Sanni, Samuli Edelmann bändeineen, Jenni Vartiainen ja Elastinen.

– Olen aina harrastanut kaikkia mahdollisia lajeja, kunnes tajusin, että musiikki on se mun juttuni, Elastinen kertoi.

iivo niskanen

Kovaksi penkkiurheilijaksi tunnustautuva ja kolmea kuntosalia pyörittävä Ela ei usko, että Vuoden Urheilijan valinta voisi osua kenenkään muuhun kuin olympiavoittaja Iivo Niskaseen.

- Olin silloin Kuopiossa esiintymässä Iivon kultajuhlissa. Olen täysin Iivon miehiä, hän tunnusti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Family over everything. Loppuun asti. 📷 Sami Siilin

A post shared by Elastinen (@elastinen) on

Tällä hetkellä Elastinen viettää paljon aikaa kotona vaimonsa ja pienen poikansa kanssa. Pariskunnan toisen lapsen laskettu aika on aivan näinä päivinä. Elastinen myöntääkin, että hän odottaa tyttärensä näkemistä.

-Se on jännittävä hetki ja ainutlaatuinen fiilis, ei sitä voi yhdessä lauseella kuvailla. Ihan uskomaton, Elastinen hymyilee.

Teksti:eetu ampuja & jasmin määttä
Kuvat:timo korhonen & seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!