Vain Seiskassa!
Teuvo ja Helena

Indonesialainen Helena pettyi rajusti Teuvoon: Miksi väität, ettemme ole tapailleet?!

05.12.2019 08:38

Europarlamentaarikko Teuvo Hakkarainen, 59, ja indonesialaistaustainen Helena Puustinen, 38, ovat tapailleet romanttishenkisesti tämän vuoden aikana. Seiskan tietojen mukaan deittailu alkoi viime kesänä ja on jatkunut siitä asti. Työkiireet ovat tosin pitäneet Teuvoa Brysselissä ja Strasbourgissa. Istuntotauoilla Teuvo on viihtynyt omiensa parissa Keski-Suomessa, mutta aikaa on liiennyt myös Helenalle.

Ero ja uusi kohurakas! Teuvo Hakkarainen iski aasialaisen Idols-laulajan!

Helena on näyttävä kaunotar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Helena Puustinen (@smilehelena888) on

Teuvo kielsi kertomasta!

Seiskan paljastuksen jälkeen Teuvo väitti Iltalehdelle, että hänen ja Helenan suhde on "paskapuhetta". Torstaina 5.12. Helena kertoo puhelimessa Seiskalle, että hän on loukkaantunut Teuvolle, joka kiistää tapailun tällä tavoin.

- Viimeksi tavattiin hotelli Presidentissä Helsingissä marraskuussa. Teuvo tuli Suomeen käymään ja molemmilla oli kiirettä. Aika nopea tapaaminen oli siellä hotellissa.

Helena kertoo, että eritysesti häntä närkästyttää se, että Teuvo kiistää olleensa edes treffeillä hänen kanssaan.

- Meillä on paljon ikäeroa, mutta pitkääkö minun opettaa hänelle, että mitkä ovat treffit? Hän on käynyt täällä minun kotonani (Uudellamaalla), lapset ovat nähneet hänet ja naapurikin näki, kun Teuvo kävi tupakalla ulkona. Teuvo vaan väittää, että ollaan tavattu perussuomalaisten teltalla. Siellä minä olin puoluekavereiden kanssa. En ymmärrä tällaista käytöstä ollenkaan!

Erityisen loukkaavaa karaokekaunottaren mielestä on, että vaikka monet ovat nähneet heidät yhdessä, niin Teuvo oli käskenyt Helenaa olemaan kertomatta kenellekään.

- Sanoi, että jos toimittajat kysyy, niin en sanoisi mitään. Mutta nyt minä kyllä kerron tästä teille (Seiskalle), Helena päättää.
 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!