Ilari Sahamies tuomittiin seksuaalisesta ahdistelusta 60 päiväsakkoon – tienasi viime vuonna nolla euroa: mitätön sakkomaksu!

Uutiset | 13.06.2018 14:22

Pokeritähti ja Selviytyjät -kilpailija Ilari Sahamies tuomittiin seksuaalisesta ahdistelusta tänään keskiviikkona (13.6.). Ilari joutuu maksamaan 60 päiväsakkoa, joista muodostui maksettavaa 360 euroa. Kyseessä on nollatuloilla muodostuva summa, sillä Ilarilla ei ole viime vuonna ollut mitään tuloja Suomessa. Hänellä ei myöskään ole yritystä, jonka kautta hän voisi laskuttaa.

Esimerkiksi 2 000 euron nettotuloilla 60 päiväsakosta olisi tullut maksettavaa yli 1 740 euroa. 

Ilari vastasi syytteisiin keskiviikkona 30. toukokuuta. Tuolloin mies kertoi Seiskalle kiistävänsä syytteen sekä korvausvaatimukset.

- Olisin myös halunnut, että oikeudenkäynti olisi järjestetty avoimin ovin niin laajasti kuin mahdollista, Ilari kommentoi.

ilarisahamies

Ilarin toivomuksesta huolimatta käsittely käytiin suljetuin ovin. 

- Tässä tapauksessa tullaan käsittelemään todella arkaluonteisia asioita, jotka koskeva asianomistajaa, tuomari totesi käsittelyn alkuun. 

Oikeudessa nähtiin myös poikkeuksellinen järjestely, sillä Sahamiehen ja tapauksen asianomistajan välille oli laitettu sermi estämään näköyhteys osapuolten välillä.

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:sami sinokki
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!