Katso kuvat!

Ikuista rakkautta! Ex on the Beach Suomen kohuparin suhteessa yllätyskäänne - kesä toi yhteen ja teki erottamattomiksi! Katso romantiikkaa tihkuvat kuvat!

Uutiset | 14.07.2020 18:02

Kasper Konttila ja Annika Karjalainen osallistuivat Ex on the Beach Suomi -ohjelmaan keväällä 2020. Annika saapui rannalle Kasperin exänä, ja muut sinkut yllättyivät parin lämpimistä väleistä jälleenkohtaamisen aikana. Kaksikko tervehti toisiaan halaamalla, ja kaikkien yllätykseksi, he jopa pussasivat heti rannalla!

Lue myös: Oho! Kasperin exä Annika saapuu Ex on the Beach Suomeen - vaihtavat pusuja heti rannalla!

Kaksikko paljastivat ohjelman aikana, että he tapasivat toisensa baarissa, jonka jälkeen he tapasivat vielä parisen kertaa. Tämän jälkeen Annika päätti, ettei hän ollut vielä valmis parisuhteeseen.

- Minä halusin vielä elää sinkkuna, ja siihen se sittenkin jäi, Annika kertoi ohjelmassa.

Kasperin ja Annikan välit kuitenkin kuumenivat entistä enemmän villalla, ja he päätyivät jopa harrastamaan seksiä sviitissä. Kasper oli myös kertonut muille sinkkumiehille aikeistaan Annikan kanssa.

- Kassu sanoi mulle ennen Annikan saapumista, että jos se on toi tietty exä joka tänne tulee, niin kyllä hän aikoo panna sitä, Jaakko totesi villalla.

Lue myös: Ex on the Beach Suomi: Kasper ja Annika viettivät kiihkeän yön sviitissä: "Mentiin loppuun asti!"

On-off-suhde jatkuu

Muutaman draamasotkun jälkeen Kasper ja Annika lähtivät saarelta kotiin yhdessä. Ohjelman päättymisen jälkeen suhde vaikutti ainakin somen perusteella kukoistavan, mutta Seiskalle sateli kesäkuun aikana vinkkejä siitä, että pari olisi eronnut.

Seiskan tietojen mukaan Annika vietti juhannusta Himoksella ilman Kasperia. Juhannuksen aikana sekä Kasper että Annika olivat molemmat poistaneet kaikki yhteiskuvat Instagramista. 

Lue myös: Kuva! Temptation Island Suomen Valto vietti vauhdikasta juhannusta Himoksella - mukana myös muita tuttuja Temppareista!

"Sinua minä rakastan aina"

Annika julkaisi kuitenkin kesäkuun lopussa hempeän yhteiskuvan Kasperin kanssa, jonka jälkeen muutkin yhteiskuvat palautuivat Instagramiin. Annika avasi parisuhteen tauon syitä kuvatekstissä.

- Parisuhde ei ole aina ruusuilla tanssimista ja siihen kuuluu myös niitä hetkiä kun tuntuu että pitää ottaa aikalisää ja miettiä mikä suhteelle on parasta. Me otettiin se pieni tauko Kasperin kanssa ja mietittiin yhdessä miten me halutaan jatkaa.

- Meidän rakkaus on niin vahva toisiamme kohtaan ja me päästiin yhdessä läpi tämän ns. ”Vaikean” ajan ja jatketaan siitä vielä vahvempina yhdessä ja voin sanoa että meidän suhde on nyt paljon vahvempi kuin koskaan ennen.

- Sinua minä rakastan nyt, sinua minä rakastan aina, Annika kirjoitti kuvatekstiin. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by αииιкα кαяʝαℓαιиєи (@imjaninaannika) on

Myös Kasper julkaisi tämän jälkeen parin yhteiskuvia Instagramissaan. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasper Konttila (@kafffu) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kasper Konttila (@kafffu) on

Muistatko vielä ketkä sinkut kuuluivat EOTB-ohjelman alkuperäiskokoonpanoon?

 

 

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Discovery, Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!