fbq
Uutiset
24.01.2018 15:38
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto
Sebastian Rejman
Iina Kuustosen kanssa perhe-elämää elävä Sebastian Rejman: Lapsen syntymä on siisteintä, mitä on tapahtunut!
Uutiset
24.01.2018 15:38
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Pasi Murto

Näyttelijä Iina Kuustosen kanssa parisuhteessa elävä muusikko Sebastian Rejman on tehnyt tasaisin väliajoin rooleja kameran edessä. Hänet nähdään sivuroolissa Paula Norosen kirjoihin perustuvassa Supermarsu-elokuvassa, joka saa ensi-iltansa tammikuun lopussa.

- Minulla on hyvin pieni rooli, mutta hyvin tärkeä sellainen loppukohtauksen kannalta, Sebastian kertoi Seiskalle Supermarsu-elokuvan kutsuvierasensi-illassa.

Sebastianilla on syyskuussa 2016 syntynyt poikalapsi yhdessä näyttelijä Iina Kuustosen kanssa. Sekä Iina että Sebastian ovat olleet vaitonaisia yksityiselämästään.

- Lapsen syntymä on siisteintä, mitä on tapahtunut. Lapsen syntymän myötä meillä ei ole ruvettu katsomaan lastenelokuvia - ainakaan toistaiseksi. Olen iloinen Supermarsu-elokuvasta, koska tämä voi hyvin olla ensimmäinen elokuva, jonka oma lapsi voi nähdä, sillä Maarit Lallin seksiaddiktioista kertovaan elokuvaan menee toivottavasti monta vuotta, ennen kuin hän katsoo sen. Luulen, että häntä ei kiinnosta pätkääkään isän tekeleet, mutta tuputan hänet katsomaan elokuvani, Sebastian naurahti.  

Sebastianilla on Supermarsun lisäksi rooli Johanna Vuoksenmaan Ex-Onnelliset-sarjassa, joka kuvattiin viime syksynä.

- Syksy oli työntäyteinen. Ex-Onnelliset-sarjassa pääsin näyttelemään kunnolla. Kun luin käsikirjoitusta, putoilin sohvalla, sillä se oli niin hauska, Sebastian kertoo.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »