Katso kuva!
Iida

Iida Ketolan onnenpäivä - pesukoneeseen päätynyt hieromasauva toimii yhä: Tiivis ja syvä suhde!

21.02.2020 16:10

Pyykinpesukoneen uumeniin joutuu yleisimmin taskuissa pyöriviä avaimia, sytkäreitä, kolikoita ja joskus jopa matkapuhelin, mutta tosi-tv -ohjelmista tutun kampaamoyrittäjä Iida Ketolan koneessa pyörähti melko isokokoinen tarvekalu. Iida kertoo Instagramissa, että hän pesaisi vahingossa "lempikiihottimensa", joka kuvan perusteella on jykevänpuoleinen vibraattori.

Pesin vahingossa lempikiihottimeni pyykinpesukoneessa. Puuvillaohjelmalla. 
Neljässäkympissä. Ja silti se toimii! Siksi otin meistä tänään yhteiskuvan yhteisen hetken jälkeen, koska tän fiaskon ja kaltoinkohtelun jälkeen meidän suhde on syvempi ja tiiviimpi kuin ikinä! 

Tarina ei kerro, miten kyseinen päristin pyykkikoneeseen joutui, mutta ilmeisen kestävää tekoa se on. Postauksessa Iida myös avautuu siitä, miten nykyaikana kenenkään ei tarvitse enää hävetä tai piilotella apuvälineitään hyvään oloon, onneksi. 

Rakastan maailmassa eniten sitä, että me eletään ajassa jolloin seksuaalisuus on näkyvää, siitä puhutaan, sen harjoittamiseen on luotu apuvälineitä ja ettei mitään tarvii piilottelemalla piilotella. Kiitos kehitys, olet kehittynyt mielestäni oikeaan suuntaan!


 

Älä missaa päivääkään! Tilaa Seiskan uutiskirje ja saat kuumimmat julkkisuutiset sähköpostiisi joka aamu klo 10 täysin ilmaiseksi.

Teksti: Seiskan toimitus
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!