Uutiset

Iholla-sarjastakin tuttu bloggari Esko Kyrö ei viihdy vapailla markkinoilla - edessä silti sinkkukesä!

23.05.2018 18:02

Iholla-sarjastakin tutun luokanopettajan ja suosikkibloggaajan Esko Kyrön suhde suosikkibloggaaja Karoliina Sallisen kanssa päättyi eroon keväällä 2016.

LUE MYÖS: OHO! IHOLLA-SARJASTA TUTTU SUOSIKKIBLOGGAAJA AVIOITUI KAKSIMETRISEN JÄÄKIEKKOILIJAKOMISTUKSEN KANSSA!

Tällä hetkellä Esko on sinkkumarkkinoilla.

- Sinkkukesä on tiedossa. Täytyy myöntää, että olen enemmän parisuhdemiehiä. En osaa nauttia sinkkuelämästä tai yksin olemisesta. Osaan olla yksin, mutta en viihdy yksin. Minulla soi aina kotona musiikki tai on telkkari päällä. Kun tulee yksinäistä, suuntaan lenkille, Esko Kyrö kertoo Seiskalle.

LUE MYÖS: ERONNUT IHOLLA-KOMISTUS KIRJOITTI TREFFI-ILMOITUKSEN – ETSII PILLIFARKKUJEN RIISUJAA!

Nettivihan kanssa on opittava elämään

Esko on ruvennut blogin kirjoittamisen ohella tekemään YouTube-videoita, joiden tekemistä hän on opettanut myös muun muassa Salatut elämät -sarjassa näyttelevälle Mikko Parikalle.

Esko on päättänyt, ettei avaudu videoissaan ja kirjoituksissaan jälkikasvusta. Hänellä on entisestä suhteestaan yksi tytär, joka näkyi myös Iholla-sarjassa.

LUE LISÄÄ: HILJATTAIN ERONNUT IHOLLA-ESKO HAASTATTELEE MIKKO PARIKKAA: MILLAINEN ISÄ OLET?

– Kirjoittaminen ja videoiden tekeminen hyvää vastapainoa omalle duunille. Tykkään purkaa sinne ajatuksia. Saan myös todella paljon palautetta. Väittäisin, ettei keski-ikäisiä miesbloggaajia ole kovinkaan montaa tässä maassa. Vastaan on tullut myös lieveilmiöt, kuten tolkuton nettiviha. Sen kanssa on pakko oppia elämään, Esko kertoo.

Mukana kokkiohjelmassa

Iholla-sarjassa esiintymisen jälkeen Esko on esiintynyt Pipsa Hurmerinnan ja Meri-Tuuli Väntsin (o.s. Lindström) Ava-kanavalla luotsaamassa Samassa liemessä -ohjelmassa. Hän toteaa, ettei ole kovinkaan hyvä kotikokki. 

- Olen maailman huonoin arkiruuanlaittaja. 

Teksti:petri voutilainen
Kuvat:Matti Matikainen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!