fbq
Uutiset
26.04.2017 15:50
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus
Esko Kyrö
Iholla-Esko Kyrö romahti täysin ex-puolisonsa päätöksestä: sairausloma ja paketti ahdistuslääkkeitä!
Uutiset
26.04.2017 15:50
Teksti: Petri Voutilainen|Kuvat: Seiskan toimitus

Iholla-sarjan tähti ja bloggaaja Esko Kyrö avautuu blogissaan ex-puolisonsa Karoliina Sallisen päätöksestä muuttaa pariskunnan tyttären kanssa Tampereelle jääkiekkoilijarakkaansa kanssa. Hän pohtii merkinnässään, voiko omasta perheestä saada potkut.

- Näin mietti hieman vanhempi Esko Sakari Kyrö makaillessaan vanhempiensa kotona siinä tutussa ja turvallisessa sängyssä. Taas oli yöpöydällä paketti ahdistuslääkkeitä (ei kelvannut enää vuoden vanha resepti, piti uusia) ja repussa sairauslomatodistus, diagnoosilla, akuutti stressireaktio. Hänen lähellään, kilometrin päässä ei enää lyö se pieni sydän. Sen pienen sydämen lyöntien väliin tulikin yllättäen sataseitsemänkymmentä kilometriä hulluuden highwayta. Tämä ei ole pieni ajanjakso. Tämä on loppuelämä. Ja tämä Esko ei ole animaatiohahmo. Vaikka toivoisikin, että tämä kaikki olisi vain animaatioelokuvaa. Huonoa semmoista, Esko Kyrö kirjoittaa blogissaan.

Esko pitää asianajajansa kanssa huolen siitä, että saa tavata tytärtään mahdollisimman usein.

- Tyttäreni suusta on päässyt kuuden vuoden aikana kaksi semmoista lausetta, jotka tulen muistamaan aina. Toisen todella ihanana muistona. Maailman tärkeimpänä. Tämä on onneksi tallentunut dvd:lle. ” Ollaanko isi aina yhdessä?” Näin kysyi juuri puhumaan oppinut tyttäreni. Nappasi kädestäni kiinni ja lähti päättäväisin askelin kohti jäätelökioskia. Toisen tulen muistamaan lohduttomana, uudet suuntaviivat hyvin monen ihmisen elämälle antaneena. ” Teethän isi kaikkesi, että me nähdään useasti?” Kyllä rakas! Tein kaikkeni mitä isä etävanhempana voi tehdä. Laati asianajajansa kanssa niin laajat tapaamisoikeudet, kun se on tässä tilanteessa mahdollista. Voi sitten vuosien päästä todeta tyttärelleen selkä suorana, että ainakin yritin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »