fbq
”Ihanaa intohimoa ja hirvittäviä riitoja!” Rumpali Sami Kuoppamäen kanssa seurusteleva Elli Haloo on heilastellut muusikoiden kanssa aikaisemminkin! | Seiska
Uutiset
15.03.2020 08:07
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Lehtikuva
Elli on viihtynyt myös ennen Samia muusikoiden kainaloissa.
”Ihanaa intohimoa ja hirvittäviä riitoja!” Rumpali Sami Kuoppamäen kanssa seurusteleva Elli Haloo on heilastellut muusikoiden kanssa aikaisemminkin!
Uutiset
15.03.2020 08:07
Teksti: Panu Hörkkö|Kuvat: Seiskan arkisto ja Lehtikuva

Seiska paljasti aikaisemmin tällä viikolla, että huippusuositun Haloo Helsinki! -yhtyeen laulaja Elli Haloo eli Elisa Tiilikainen, 30, viihtyy romanttisessa mielessä rumpali Sami Kuoppamäen, 49, kanssa.

Lue lisää: Ikäeroa 19 vuotta! Elli Haloon salasuhde paljastui – seurustelee julkkisrumpalin kanssa!

Muusikoita kainalossa

Elli on viihtynyt myös ennen Samia muusikoiden kainaloissa. Pari vuotta sitten Ellillä oli romanssi Sima-yhtyeen Matias Hermanssonin kanssa. Paria bongattiin kiihkeistä suutelusessioista pitkin Helsinkiä, mutta välit viilenivät nopeasti.

Lue myös: Avioero vireillä! Elli Haloon kanssa seurusteleva rumpali Sami Kuoppamäki eroaa viulisti-vaimostaan!

Ennen Matiasta Elli seurusteli JVG-tähti VilleGallen kanssa. VilleGalle avautui suhteestaan Elliin Etenee-kirjassa, jossa seurustelua kuvataan kahden temperamenttisen luonnonlapsen suhteeksi.

Se tarkoitti ihanaa intohimoa mutta myös hirvittäviä ja turhanpäiväisiä riitoja, mustasukkaisuutta ja loputonta erokriiseilyä.

Elli esiintyi viime kesänä Porin Jazzeilla, Sami paukutti rumpuja taustalla.
Elli esiintyi viime kesänä Porin Jazzeilla, Sami paukutti rumpuja taustalla.