fbq
Ihana odotusaika! Johanna Tukiainen kertoo raskauskuulumisiaan somessa: Kävin ultrassa Tukholmassa, vauvani on terve! | Seiska
Uutiset
15.04.2020 15:09
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Johanna
Ihana odotusaika! Johanna Tukiainen kertoo raskauskuulumisiaan somessa: Kävin ultrassa Tukholmassa, vauvani on terve!
Uutiset
15.04.2020 15:09
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Johanna Tukiainen, 41, yllätti hiljattain suomalaiset (jälleen) perinpohjaisesti paljastamalla olevansa raskaana. Tulevan lapsen isästä Johanna on ollut vaitonainen, mutta Tuksun itsensä mukaan "kyseessä on yksityishenkilö". Seiskan tietojen mukaan Johannan laskettu aika on syksyllä. Siihen kuluu vielä kuukausi jos toinenkin, mutta sosiaalisen median päivityksistä päätellen äitihormoonit hyrräävät jo täysillä.

Johanna kommentoi Instagram-kuvaansa tunteellisella avautumisella omasta odotuksestaan. 

Aaaw, miten ihana vauva (kuvassa)! Kertakaikkiaan suloinen! Minulle soitettiin tänään viimeisimmästä ultrasta (ultraäänikuvaus toim. huom.), jossa kävin Tukholmassa ja nainen kuullosti olevan innoissaan ja onnellinen puhelimessa. Hän sanoi, että vauvani on terve eikä mitään kromosomipoikkeavuuksia eikä Downin syndroomaa löytynyt.. ..mutta hänet on todettu ainakin nyt terveeksi!

Totta se on! Johanna Tukiainen vahvistaa raskauden Seiskalle

Yllättäviä ja myös traagisia elämänkäänteitä läpikäyt Johanna elää tätä nykyä hyvinkin seesteistä elämää. Johanna kertoo turvaavansa uskoon, joka antaa hänelle voimaa. Tällä hetkellä Tuksu asuu Ruotsissa, Tukholmassa.

Koronakriisin jyllätessä Tuksu on muiden lailla lukittautunut kotiinsa. Kotioloissa on hyvin aikaa vaikka pienelle jumpalle! Klikkaa ja katso alta Seiskan klassikkovideo vuosien takaa: Tuksubik!