Hyppää pääsisältöön
koop arponen

Idols-voittaja Koop Arponen on 1,5-vuotiaan Harrison-pojan isä: ”Nautin isyydestä!”

Englannissa suurimman osan elämästään viettänyt Idols-voittaja Koop Arponen julkaisi kaksi albumia, mutta sittemmin laulajasta ei ole paljoa Suomessa kuulunut. Syy on, että Koop purki sopimuksensa levy-yhtiön kanssa, kokosi vanhan Flute of Shame -bändinsä ja kiersi sen kanssa pitkin Eurooppaa. 

Kotona Koopia odotti kuitenkin vaimo Cordelia. He päätyivät ostamaan matkailuauton Hollannista, ja näin sai alkunsa uusi elämänvaihe.

Lue lisää: Englantiin muuttanut Idols-voittaja Koop Arponen myy matkailuautoaan 15 000 eurolla – kuvat! ”Meillä ei ole tilaa pitää sitä”

Cordelia ja koop Arponen
KUVA: Jari Kivelä

Lue lisää: Tässä on Idols-voittaja Koop Arposen kaunis Cordelia-vaimo: perustivat perheen Englantiin – kuvat!

Lopulta rakastavaiset päätyivät Brightoniin ja Cordelia tuli raskaaksi. Brightonista perhe muutti Lontooseen, missä he viihtyvät edelleen. Perheen esikoinen, pieni Harrison-poika on nyt puolitoistavuotias, ja hänen kummisetänsä on laulaja Pete Parkkonen, joka sijoittu Idolsissa kolmanneksi. 

– Nautin isyydestä, ja kaipaisin vielä lisää aikaa perheeni kanssa. Oman firman pyörittämisen rinnalla on välillä haastavaa lomailla.

Harrison kasvaa kaksikielisessä kodissa, sillä Cordelia on kotoisin Englannista.

– Saa nähdä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Englanti on muuttunut kovasti siitä, millainen se oli minun lapsuudessani. Harrisonilla on Suomen passi, ja voi olla, että muutamme vielä takaisinkin. Juuri nyt olemme onnellisia täällä ja elämme hetki kerrallaan, Koop toteaa.
 


 


Teksti:
Mariama Bah
Kuvat:
Seiskan toimitus & jari kivelä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!