fbq
Uutiset
24.09.2020 09:49
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto
Teemu ja Sirpa Selänne
IS: Sirpa Selänne kaatui kohtalokkaasti kesken sup-lautailun - Teemu Selänne kiidätti vaimonsa leikkaukseen!
Uutiset
24.09.2020 09:49
Teksti: Mika Seppänen|Kuvat: Seiskan arkisto

Jääkiekkolegenda Teemu Selänteen, 50, vaimo Sirpa Selänne, 51, joutui aiemmin tällä viikolla leikkaukseen Los Angelesissa. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Sirpa paljasti IS:lle, että hän joutui kolme viikkoa sitten onnettomuuteen ollessaan sup-lautailemassa kesken veneilyretken. Yrittäessään siirtyä veneeltä sup-laudalle Sirpan lauta lähti jalkojen alta ja hän jäi roikkumaan kädestään veneen kaiteeseen. Onnettomuus aiheutti olkapäävamman.

Lue myös: Sirpa Selänne esitteli kauniin siskontyttärensä Instagramissa: "Olet super rakas aina vaan"

Magneettikuvaukset paljastivat, että Sirpan kaksi kiertäjäkalvon jännettä oli irti. Toinen oli tutkimusten mukaan vanha vamma, toinen oli syntynyt sup-lautailuonnettomuudessa. Magneettikuvauksen jälkeen Sirpa määrättiin tähystysleikkaukseen. Teemu Selänne kiidätti vaimonsa operaatioon maanantaina.

Sirpa paljasti IS:lle, että leikkaus sujui hyvin, mutta toipumisaika on pitkä.

- Menee ainakin puoli vuotta ennen kuin käsi on kunnossa. Täytyy malttaa ottaa kuntoutus tosissaan, Kalifornian-kodissaan toipuva Sirpa sanoi lehdelle.

Lue myös: Teemu ja Sirpa Selänteeltä jymypaljastus: ”Kieltäydyimme Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta!”

Sirpa päivitti kuulumisiaan varhain torstaina Suomen aikaa myös Instagram-tililleen. Sirpa kertoi tuoreen kuvan yhteydessä, että Selänteet olivat viettäneet keskiviikkona illallista ystäväperheen kanssa.

Sirpa ja Teemu ovat olleet naimisissa jo peräti 24 vuotta. Pariskunnalla on neljä lasta. 

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »