Jussi Parviainen on löytänyt rakkauden

IL: Monista kohuista tunnettu Jussi Parviainen löysi rakkauden - Riina on entinen ammattiballerina

27.05.2019 08:50

Ohjaaja Jussi Parviainen, 63, on löytänyt kumppanin 45-vuotiaasta Riinasta. Riina kertoo Iltalehden haastattelussa, että hän on tehnyt uran kansallisbaletissa tanssijana.

Pariskunta kertoo pitäneensä yhtä jo hyvän aikaa. Molemmat kertovat, että kristinusko on heille tärkeä ja yhdistävä tekijä. Riina opiskelee teologisessa tiedekunnassa, ja tulevaisuudessa siintää papin ura.

- Suurin osa työstäni tutkii uskon transsendenttista voimaa - miten uskonnollinen kokemus voi antaa ihmiselle tunteen pyhän läsnäolosta, ja miten tuo tunne voi muuttaa elämää, Jussi puolestaan kertoo haastatteelussa. 

Kristinuskon teema näkyy vahvasti Jussin omassa elämässä, aivan konkreettisestikin. Runsas vuosi sitten hän kutsui Seiskan käymään kotonaan Helsingissä, ja sisään astunut toimittaja ei saattanut kuin hämmästyä.

Jussin kaksio sijaitsee helsinkiläisessä hienostokorttelissa, ja oven takaa avautuu poikkeuksellinen taiteilijakoti.  Seinät on vuorattu kuvilla Jeesuksesta, Jussin läheisistä ja miehestä itsestään.

Monet muistavat myös Jussin salamasuhteen nuoreen Saara Uimoseen tämän vuosikymmenen alussa. 

Jussi parviainen saara uimonen arkistokuva

Lue Seiskan arkistojuttuja Jussista tästä!
 

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!

Teksti: Pauli Poutanen
Kuvat: Seiskan toimitus

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!