IL: Entinen povipommi Katri Sorsa valmistui suntioksi: ”Nyt kuuraan kirkon vessoja, ja olen tyytyväinen”

Uutiset | 05.07.2019 09:15

Kohukaunotar ja tosi-tv-kasvo Katri Haapanen alkoi muutama vuosi sitten vähitellen vetäytymään julkisuudesta. Silloin Katrin lastenvaunuihin jätettiin tappouhkaus heidän kotipihallaan. 

Iltalehti kertoo, että nyt Katri on valmistunut ja työskentelee suntiona kirkossa. Suntio on ammattinimike henkilöille, jotka muun muassa pitävät huolta kirkkorakennuksista. 

– Nyt kuuraan kirkon vessoja ja olen tyytyväinen, että saan siivota niitä, Katri kertoo haastattelussa. 

Katri kertoo, että hänet on otettu kirkossa vastaan paremmin kuin hyvin. Kukaan ei ole negatiivisesti kommentoinut muun muassa sitä, että Viidakon tähtösissä esiintynyt nainen on nykyään kirkon työntekijä. 

Lue lisää: Pysäyttävä ennen ja jälkeen -kuvapari näyttää Katri Sorsan muutoksen: Tarvitsen vain hymyni!

Katri on ollut koko elämänsä uskossa, vaikka se ei aina ole näkynytkään naisen elämässä päällepäin. Nuorena hän erosi kirkosta, mutta usko säilyi. 

Taustalla oli Haapasen mukaan ”moninaiset syyt”, joihin liittyi muun muassa kirkon asiakaspalvelutyöhön pettyminen. Haapanen liittyi takaisin kirkkoon vasta viime vuonna suntio-opintojensa aikana.

Teksti:Mariama Bah
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!