Hyppää pääsisältöön
tauski  henna

Hymy: Tauski ja Henna aikovat uudelleen naimisiin - muistatko mitä viime kerralla kävi?

Hymy paljastaa, että yksi kaikkien aikojen suomalaisista kohupareista aikoo naimisiin jo toistamiseen. Kyseessä ovat tietenkin Tauski Peltonen ja Henna Peltonen, jotka astelivat ensimmäisen kerran avioon vuonna 2011. 

Pari erosi alle vuoden jälkeen. Tarkalleen ottaen Tauski ja Henna ehtivät olla naimisissa kahdeksan kuukauden ajan. Suhdetta varjosti jo ennen häitä pahaksi äityneet riidat. Eräänä kertana Tauski pahoinpiteli Hennan ja tapausta puitiin oikeudessa asti.

Tauskilla ja Hennalla on yksi yhteinen lapsi, Jake, jonka yksinhuoltaja Henna on ollut erosta asti. 

- En koe mitään outoa siinä että menisimme toisen kerran naimisiin, Tauski toteaa lehdessä.

- Onhan tämä suola janottanut jo jonkin aikaa. Nyt on luottavainen mieli, Henna jatkaa.

Lue lisää: Tämä kuva vahvistaa rakkauspommin: Tauski ja Henna Peltonen hempeilivät avoimesti lentokentällä ennen lemmenlomaa – katso!

tauski ja henna
 
Henna kertoi viime vuonna Seiskalle, että hänen ja Tauskin välit olivat jälleen solmussa. Vielä vuosi aiemmin kaikki oli ollut hyvin. 

- Minulle selvisi pian, ettei Tauskia kiinnostanut oma lapsi, vaan hän oli tekemisissä Jaken kanssa päästäkseen minun lähelleni.

Tämän vuoden keväällä Henna ja Tauski matkustivat lemmenlomalle Turkkiin, missä Tauskilla lauloi keikkoja Heikinbaari-suomalaisravintolassa.

Liity uuteen Seiska Klubiin ja lue mehukkaita julkkisuutisia, joihin pääset käsiksi vain Klubin jäsenenä! Rekisteröidy käyttäjäksi!


Teksti:
Mariama BAH
Kuvat:
seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!