Hyppää pääsisältöön
Aki Palsanmäki sai suru-uutisen.

Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen suuri suru: Äiti menehtyi vakavaan sairauteen!

Aki, 49, ja Heli Palsanmäki, 40, saivat suru-uutisen toissa sunnuntaina. Seiskalle kerrotaan, että Akin äiti kuoli pitkällisen sairauden uuvuttamana.

Aki ei ole juurikaan puhunut julkisuudessa äidistään, mikä johtuu siitä, ettei äiti ollut läsnä hänen arjessa lapsena ja teini-ikäisenä. Aki kasvoi isän, tämän uuden puolison ja mummon kanssa.

Lue myös: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäen ja Heli-vaimon syysyllätys: Muutimme Espanjaan!

Kolme sukupolvea käsittänyt uusioperhe asui Akin lapsuuden 1940-luvulla rakennetussa puisessa mummonmökissä Jyväskylän lähellä.

– Muutin mummolaan 2,5-vuotiaana ja asuin siellä peruskoulun kuudenteen luokkaan saakka, jolloin isä ja äitipuoli ostivat oman talon keskustasta.

Olen lähtenyt tähän maailmaan hyvin vaatimattomista olosuhteista. Ei ollut juuri urheiluvälineitä ja leikkikaluja, vaan piti itse oivaltaa ja soveltaa. Leikimme käpylehmäleikkejä ja mitä ikinä keksimmekin, Aki kertoi aikoinaan Meillä kotona -sivustolle.

Seiska tavoitti Akin, joka otti vastaan suruvalittelun. Hän ei kuitenkaan halunnut kommentoida äitinsä poismenoa.

Aki ja Heli pyörittävät huutokauppaa Hirvaskankaalla.
Aki ja Heli pyörittävät huutokauppaa Hirvaskankaalla.

 

Lue myös: Espanjaan muuttaneet Aki ja Heli Palsanmäki ostivat rihkamaa – kuva!

Isä oli tukipilari

Aki on kertonut edesmenneen isänsä äitipuolen Marja-Liisan opettaneen hänelle huutokauppaamisen perustiedot ja säännöt. Akin isä Lauri Palsanmäki kuoli 59-vuotiaana aivoverenvuotoon vuonna 2006. Isän kuolema oli kova paikka Akille.

Hän oli minulle tukipilari, Aki kertoi Seura-lehdelle vuonna 2017.

Aki ja Heli ovat kuvanneet Huutokauppakeisarille uutta tuotantokautta koko syksyn Espanjassa.
Aki ja Heli ovat kuvanneet Huutokauppakeisarille uutta tuotantokautta koko syksyn Espanjassa.

 

Lue myös: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki hauskuutti yleisöä Espanjassa: ”Yhtä kuivia kuin anoppini!”

Syksy Espanjassa

Toissaviikkoisesta suru-uutisesta huolimatta Aki ja Heli ovat kuvanneet koko syksyn uutta tuotantokautta Huutokauppakeisari-sarjalle Espanjan Fuengirolassa.

Seiska vieraili sarjan kuvauksissa alkusyksystä, jolloin Refla-ravintolan edustalle oli kokoontunut 700 innokasta fania seuraamaan huutokauppaa.

– Vietämme suurimman osan syksystä Espanjassa, mutta teemme reissuja myös Suomeen, Aki kertoi Seiskalle Espanjan lämmössä.

Lue myös: Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki ja Heli-vaimo muuttivat työn perässä Espanjaan – tekevät etelän lämmössä pitkää päivää: ”Uunimakkaraa koti-ikävään!”

LIITY UUTEEN SEISKA KLUBIIN JA LUE MEHUKKAITA JULKKISUUTISIA, JOIHIN PÄÄSET KÄSIKSI VAIN KLUBIN JÄSENENÄ! REKISTERÖIDY KÄYTTÄJÄKSI TÄSTÄ LINKISTÄ!


Teksti:
Petri Voutilainen
Kuvat:
Seiskan arkisto

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!