fbq
Uutiset
20.07.2017 10:50
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Tarja Turunen
Huuhh, mikä vartalo! Tarja Turunen, 39, julkaisi todella upeita bikinikuvia – katso!
Uutiset
20.07.2017 10:50
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Suomalaislaulaja Tarja Turunen tekee parhaillaan lujasti töitä uuden, myöhemmin tänä vuonna julkaistavan albuminsa parissa.

Tarja, 39, kertoi hiljattain sosiaalisessa aloittaneensa albumin lauluosuuksien äänittämisen viime viikon maanantaina ja ilmeisesti työnteko on tapahtunut Tarjan asuinmaassa Argentiinassa. 

Keskiviikkona Tarja puolestaan ilmoitti Instagram-tilillään, että tulevan albumin lauluosuudet on äänitetty. Sen kunniaksi Tarja julkaisi torstaina aamuyöllä Suomen aikaa hehkeän bikinikuvan, jossa suomalaislaulaja huikkaa olutta pullon suusta.

 

Had a wonderful day at the beach today, celebrating with ONE beer after hard work. Hehe. #beach #sun #beer #newalbum2017

Henkilön Tarja Turunen (@tarjaofficial) jakama julkaisu

- Oli mahtava päivä rannalla tänään, juhlin sitä YHDELLÄ oluella rankan työn jälkeen. Hehe, Tarja kirjoitti bikinikuvan yhteyteen.

Tarja on julkaissut todella harvoin itsestään bikinikuvia sosiaalisessa mediassa todella harvoin, jos koskaan, mutta nyt viime aikoina hän on julkaissut toisenkin bikinikuvan itsestään.

Tarja oli Seiskan tietojen mukaan heinäkuun alussa lomailemassa Antiguan paratiisisaarella Karibianmerellä, mistä hän julkaisi myös upean bikinikuvan.

Tarjan totisesti kelpaakin julkaista bikinikuvia, niin upeassa kunnossa laulaja on.

 

Back at home. Starting recording vocals for my new album on Monday. Expect the unexpected. #landofseaandsun #newalbum2017 #home

Henkilön Tarja Turunen (@tarjaofficial) jakama julkaisu

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »